Vizitator SanduG Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Va salut , ma chinui de 5 luni sa caut o carte tehnica la freza FUS 22 Infratirea Oradea din anul 1986 ma poate ajuta cineva in acest sens pentru ca am de reparat una, am achizitionat-o de la fier vechi era pentru taiat.Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Este singura versiune disponibila. Este tradusa in trei limbi internationale, dar nu este si in romana. Calitatea textului este proasta, dar desenele si schemele sunt inteligibile. Este mai mult decat nimic.[attachment=0]FUS 22.rar[/attachment] Link spre comentariu
Vizitator SanduG Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Va multumesc foarte mult , eu mi am deschis afacerea mea , un atelier de prelucrari mecanice e mic dar am 8 utilaje si ma extind. Stadiu in care am luat freza e doar de degradare de la ploi in rest nu are uzura si fara accesori ,eu sunt de profesie inginer la o intrepridere in judetul Prahova si lucrez in domeniu . Link spre comentariu
Vizitator SanduG Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Nu prea stiu sa folesc site-ul acesta dar va arat cateva poze cu atelier si produsele mele. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Studiaza acest topic inchis - viewtopic.php?p=809236#p809236 - pana reusesti sa intelegi tehnica atasarii de imagini. Apoi revin-o in topic cu imaginile pe care vrei sa le atasezi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum