xragon Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 am si eu o problema cu castile , vreau sa imi cumpar niste casti care sa se auda nu excelent dar bine , si acum am o problema cu mufele , adica la acestea http://www.emag.ro/casti-intraauricular ... E6DNKBBBM/ imi merge numai o casca , de ce ? iar la cele pana in 10 lei se aud stereo , care ar fi problema , ca mufa de la philips este o mufa jack normala , si nu merge , am pus sistemul audio 5.1 si merge stereo , acum intrebare ce casti ar trebui sa iau ? Link spre comentariu
radu42 Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Poate sunt defecte castile daca merge doar un canal.....cind le luati probati castile la garantii sau la o sursa de semnal care are aceeasi mufa Link spre comentariu
xragon Postat Decembrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2013 ele sunt noi , leam probat pe alt telefon si merg ambele casti , ma mine doar una, am faut o smecherie cu cu splitter , dar nu este introdusa mufa complet , dar ma gandea poate daca as face o adaptare de la mufa mea din telefon , adica mufa cu 3 linii jack sa fac un adaptor cu 2 linii jack , la linii ma refer la inelele de pe mufa jack Link spre comentariu
gica70 Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Nu merge sa faci stereo din mono! Link spre comentariu
one Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Probabil ca telefonul tau nu are mufa standard.Alte casti pe telefon functioneaza bine?Nu ai spus de la inceput ca ai luat casti standard pentru telefon si nici nu ai dat detalii despre telefon... Link spre comentariu
xragon Postat Decembrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2013 am luat acele cast de philips de mai sus si imi merge numai o casca , am luat un splitter si am miscat mufa casilor in mufa de la splitter si merg ambele casti , care este concluzia ? acum mai e o chestie , cand iau casti de pana in 20 de lei imi merg , iar cand cumpar casti peste aceasta suma imi merge mono , de ce ? Link spre comentariu
devilgenius Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Jackurile sunt identice ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum