Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung-cz21m203n

raducioiu

Postări Recomandate

salut!nu stiu ce tip de sasiu este.are tda9351psn3/3/1616,cadre la78040,sunet 8944j,sursa5q0765rt.pe placa vad ca scrie aa41-01027c.acest tv nu are sunet nici macar la mufa jack unde se introduc castile,nici la iesirile audio ale scartului.cine ma poate ajuta cu o schema,un sfat?multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• surubarila

4

• dan cod

3

• raducioiu

2

• bobo

1

Top autori în acest subiect

pare a fi sasiu ks9a.

sasiul trebuie sa fie notat undeva pe eticheta de pe capacul tv-ului posibil si intre pinii trafo linii pe placa.

schema o descarci de aici:

http://elektrotanya.com/samsung_cb21n11 ... nload.html

astepti cateva secunde sa apara" get manual" sub coperta manualului si apoi dai click pe " get manual" si apoi save.

eu as incerca si un dump testat:

viewtopic.php?t=131565&p=1130482

nu stiu daca este bg/dk dar merita incercat.

Link spre comentariu

Am incercat acel dump,este b/g-d/k,am incercat si un altul dar degeaba.Nu am semnal audio pe pinul 44 al tda 9351ps,am verificat sa dau semnal din acel pin la o boxa de calculator cu finalul audio al tv-ului scos de pe placa.Asta demonstreaza ca tda 9351ps este defect?Multumesc astept si alte sugestii!

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Sanatate permanenta!TV identic cu cel din titlu,sasiu KS9A.Defect initial scurt catod verde la filament,rezolvat prin alimentarea separata a filamentului=imagine OK.Nu am sunet nici pe antena nici pe AV,final audio bun verificat cu generator de semnal.In SM toate valorile corespund cu tabelele din schema.Semnalul audio vine dintr-un modul prins vertical pe placa si are MSP3410G B8 V3.Daca e din dump va rog sa mai postati unul daca nu un sfat.Multam!

Link spre comentariu

Nu exista sunet la pinii 24/25 ai MSP-ului,sunt cei de unde semnalul audio se duce direct in amp. de putere.Am incercat si dump-urile si nimic.Pin 44 de la TDA9351 e in "aer" si nici acolo nu e sunet.Verific alimentarea modulului cu MSP.Daca mai aveti vreo idee va rog...Cand am fost sa vad defectul sunetul era OK(dupa 15-20 sec. aparea rastru verde cu linii de intoarcere)am rezolvat scurtul si a aparut asta cu sunetul,aparent fara legatura cu defectul initial.

Editat de surubarila
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări