kinderu56 Postat Decembrie 7, 2013 Partajează Postat Decembrie 7, 2013 SALUT am facu rost de niste benzi cu leduri RGBW si vrau sa fac un controler pe 4 canale cu pic am tot cautat pe net dar fara pre mare succes, controler de 3 canale am si vroiam sa imi fac unul pe 4 canale cu pic 16f628 sau 12f675,629,683 ma puteti ajuta cu ceva scheme ca eu sincer nu am gasit pe gogu .multumesc Link spre comentariu
fratello Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Poate gasesti aici ceva : http://picprojects.org.uk/projects/picprojects.htm ... Link spre comentariu
kinderu56 Postat Decembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2013 mersi stiu saitu dar nu am vazut nimic pe 4 canale Link spre comentariu
kinderu56 Postat Decembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2013 am gasit un proiect destul de ok cestia ar fi ca nu are alb ,se poate adauga in soft si alb? rougier.zip Link spre comentariu
moduino Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Asta cum este? Link spre comentariu
kinderu56 Postat Decembrie 12, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2013 o stiu dar este tot pe 3 canale nu pe 4 multumesc oricum Link spre comentariu
a_sorien Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Sincer , nu pricep ..! Din R G si B faci si alb , iar W e cumva in plus . Asa cum scrii un cod pt un canal poti scrie un cod pentru alb . Depinde ce vrei sa obtii ...totul e sa ai imaginatie . E ca la pictura , unde ai mai multe tuburi acuarela si o pensula , ..pui un pic de rosu , un pic de albastru , verde ..si obtii nuante...! Link spre comentariu
kinderu56 Postat Decembrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2013 problema ca eu nu ma pricep la pictura din toate tri nu ai alb curat si pe deasupra daca amesteci alb cu cele de baza dau si alte nuante fata de cele de baza Link spre comentariu
kinderu56 Postat Decembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2013 se poate modica softul acestei scheme pentru a avea si a patra culoare si sa functioneze si cu alta telecomanda inafara de cea de sony ,am facut acest proiect original si merge super ok . http://www.enide.net/webcms/index.php?p ... rgb-16f628 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum