costyy86 Postat Noiembrie 9, 2014 Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 Deci vreau sa pun la acea schema controlerul sursei tale de aici, dupa cum am spus cablajul este facut,are componente montate, doar ca pentru controler am lasat un sir de pini pentru al monta pe verticala, mai jos reatasez schema putin modificata sa iti dai seama,de la linia albastra in sus am facut cablajul, pe care sunt si montate componente,binenteles secundarul este modificat 4 diode si 3 condensatori pe fiecare ramura. Eu folosesc un ETD49,deci oricum trebuie recalculata compensarea si toate celelalte, si cum pe shema ta am invatat sau cel putin in mare parte cum sa calculez vreau sa o implementez pe asta,ma refer numai la parte controlerului, si intrebarea mea este ar functiona aceasta sursa cu controlerul tau? categoric recalculata compensarea. schema2.pdf Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 Pai nu vad de ce sa nu functioneze... Link spre comentariu
costyy86 Postat Noiembrie 9, 2014 Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 Raspunsul pe care il asteptam, am si partea de control proiectata, doar sa fac calculele,cablajul si sa-i fac proba. Scuze pentru insistentele mele de a ma ajuta, stiu ca este greu sa explici atat mai ales cand timpul nu iti permite, nu voi uita ca m-ai ajutat, si tin iarasi sa iti multumesc. Bafta in tot ceea ce faci. O seara faina. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 Ok nici o problema, nu costa nimic sa tastez cate ceva cand am timp... Link spre comentariu
costyy86 Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 (editat) Am montat componentele si sursa functioneaza, scoate tensiunea necesara, insa am ceva probleme ciudate. Cum actioneaza protectia? opreste sursa de tot?sau scade tensiune catre zero? La mine nu e stabila tensiunea, chiar si la 200mA scade, dar mai mult de 1A nu pot trage din ea, daca pun bornele in scurt trag maxim 1.1A si tensiunea scade pana la 0.3v. Am incercat sa maresc rezistenta de la limitare/protectie, niciun efect, tot aceleasi simptome. Mai jos atasez cablajul controlerului....ceva sugesti? L.E. Ce este incercuit am incercuit sa stiu ce sa schimb pe placuta. Editat Noiembrie 10, 2014 de costyy86 Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Este vorba despre schema la care am discutat noi compensarea mai sus? Protectia in masura in care ai respectat configuratia este de tip stop la proiectul meu, adica la o anumita tensiune de comanda de la mediana trafo driver se deschide un NPN care amorseaza la randul sau un tiristor simulat iar acesta din urma mentine pinul 4 pus la referinta, fapt care blocheaza automat iesirile TL494, deci blocheaza sursa, reluarea functionarii putandu-se lua doar dupa oprirea alimentarii. Dar repet, asta este valabil numai daca ai respectat configuratia protectiei intocmai, daca este asa atunci, scoate una din cele 2 diode 4148 care aduc semnalul de la tiristor la pinul 4, si testeaza curentul disponibil asa, dar atentie, nu mai ai protectie, deci scurtcircuit pe iesire este destul de probabil sa se traduca in fum in primar, astfel incat eviti, testezi iesirea de 6,3v pe diferite sarcini, vezi daca asa se mentine stabila tensiunea pana la curentul dorit, testeaza si spune-mi daca ai obtinut curent mai mare, si cat anume dar nu trece de cei 4A luati in calcul initial. Link spre comentariu
costyy86 Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Da, este vorba despre aceasta schema de care am tot discutat aici. Am scos acea dioda,am si rebobinat inca un traf identic, simptomele acealeasi, nu s-a aschimbat nimic... am verificat tranzistori si se pare ca BC557 in eagle este pus invers, am inversat si am pus dioada inapoi, nici un efect... O sa mai sap sa vad unde e greseala. Din moment ce tensiunea este corecta la iesre, poate fi defect traful driver? Link spre comentariu
costyy86 Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Am verificat si am schimbat traful driver, nimic, tot asa, am schimbat toti tranzistori din schema, am masurat iainte, nimic,o sa pun aici cablajele si cand ai timp te rog sa te uiti sa vezi, poate am ceva interferente,bucle,etc...chiar nu stiu ce sa mai verific, am verificat schema si cablajele de multe ori, totul pare ok, dar ceva nu merge... Multumesc. P.S. Cablajul de la controler e mai sus, aici nu a mai incaput... Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Uite o situatie in care ii dau dreptate lui Giongiu, un osciloscop ar fi fost foarte util... Nu am timp sa verific acum cablajul, iar de maine voi fi plecat pana probabil marti, o sa mai intru de pe mobil dar multe n-am sa pot face, dar as avea o sugestie, as zice sa anulam temporar stabilizarea, indepartezi complet divizorul de la pinul 1, si pe acesta ( pe pinul 1 ) il duci direct la masa, fara intermediari sau alte componente legate la el, pur si simplu strapezi pinul 1 la pinul 7, apoi deconectezi pinul 2 de la compensare ( scoti tot ce este conectat la el ) si il strapezi direct la pinul 14, adica pui pinul 2 la referinta, iar intre pinul 3 si masa pui un cond de 100n sa zicem, nimic altceva sa nu mai fie conectat la pinul 3, doar acel cond de 100n catre masa. Indepartezi si diodele 4148 care aduc comanda de stop de la tiristorul de protectie catre pinul 4 ( sper ca intelegi la ce ma refer, daca totusi nu, atunci intreaba ), te asiguri deasemeni ca pinul 15 este pus la referinta ( la pinul 14 ), iar pinul 16 este pus la masa. Tot ce am descris anuleaza stabilizarea in tensiune, anuland ambele amplificatoare de eroare, care vor forta permanent umplere maxima la iesiri, si totodata anulam si protectia. Dupa aceste modificari mai verifici o ultima opara sa fii sigur ca totul este asa cum am descris si ca nu sunt probleme dupa care alimentezi si verifici tensiunea in gol pe iesirea de 6,3V, evident va fi mai mare de atat, o masori si imi spui cat este, apoi conecteaza o sarcina la aceasta tensiune, incepe cu 1A spre exemplu, dimensionezi rezistenta de sarcina in functie de ce tensiune gasesti in gol, vezi ce cadere de tensiune ai la 1A, apoi maresti sarcina la 2A, si vezi acum cat a ramas tensiunea, maresti si la 3A, si verifici ce tensiune mai ai acum... ideea este sa cresti progresiv curentul de sarcina ( nu mai mult de 4 A ) si sa urmaresti evolutia iesirii, daca asa obtii curentul dorit fara caderi foarte mari atunci problema ar putea fi la stabilizare, probabil ceva instabilitate totusi, daca insa si asa tensiunea scade prea mult atunci cel mai probabil ai ori ceva probleme cu traful principal ori in reteaua de componente din primar, poate chiar tranzistorii de putere ( bipolarii aia ) sa fie defecti, chiar daca pe multimetru arata verificati ok, am intalnit situatii in care totusi in montaj nu au mers pur si simplu, si dupa ce i-am inlocuit totul a fost ok... Link spre comentariu
costyy86 Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Am facut cele spuse de tine, si se comporta la fel, chiar ciudat, tensiunea in gol a fost de 11v si la un curent tras de 1A a scazut pana la 2v.... Am schimbat,trafu driver,tranzistori si cndensatori in primar,masurat rezistente si diode, totul imi indica ok,din pacate osciloscop nu am reusit sa imi achizitionez,"bugetu" bata-l vina, o veni si ala la timpul lui, pana atunci cred ca ma voi lasa pagubas si voi inncerca sa fac una cu ir2153,e mai usor de realizat si pe tensiunea necesara a fi stabilizata voi folosi un lm2576 care suporta 3A, este suficient. Multumesc pentru rabdarea si ajutorul acordat. Stima. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Ciudat tare, clar nu stabilitatea buclei de reactie era problema, si totusi sursa nu isi face treaba corect, eu speram sa gasesti ceva probleme in primar dar se pare ca nu-i asa si e culmea... Cumva ai alimentat sursa prin intermediul vreunui bec inseriat la retea sau altceva similar? Link spre comentariu
costyy86 Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Da, am alimentat printr-un bec sa nu am probleme,am vazut ca merge am inlaturat becul.O sa mai sap si azi putin sa vad daca rezolv ceva. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Pai daca lasi becul inseriat atunci cand testezi in sarcina, este normal ca tensiunea sa scada, pe filament o sa pice destul de multa tensiune si destul de timpuriu ( adica la curent de sarcina relativ scazut ), deci trebui sa te asiguri ca testele in sarcina se fac fara nici un "intermediar" in partea de primar, adica nu ii dai nici un motiv ca alimentarea sa scada in sarcina. In alta ordine de idei asa cum si Giongiu a atras atentia, folosirea unui bec nu iti garanteaza siguranta tranzistorilor decat in eventualitatea in care becul este direct interpus cu unul din capetele primarului, sau inseriat cu colectorul tranzistorului de sus, altfel rezervorul de energie reprezentat de electroliticii ds filtrare, ai toate sansele sa stocheze suficienta energie pentru ca in caz de avarie sa-ti trozneasca tranzistorii. Inchei spunand ca osciloscopul era foarte util pentru ca iti permitea sa vizualizezi evolutia tensiunii in in sarcina, incepand de la iesire pana la electroliticii de 200V din primar. Link spre comentariu
Vizitator Alexandru Andrei Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Salutari tuturor.Am observat in unele subiecte ca mai sunt colegi forum-isti interesati de acest aspect ( modificarea de ATX ) dar care nu inteleg prea bine ce este de facut, teoria implicata la fiecare stagiu, asadar cu permisiunea lui @Dr.L deschid acest subiect in care vreau sa descriu pas cu pas ceea ce este de facut in viziunea mea, pentru modificarea unei surse ATX semipunte cu integrat TL494 intr-una de laborator ( sau orice alt scop ), voi executa eu modificarea respectiva si voi explica la fiecare pas atat cat ma duce pe mine mintea, ceea ce am facut. Intentionam mai demult sa fac asta dar nu aveam nici o sursa donatoare bazata pe TL494, de curand am primit 3 surse care mi s-a spus ca-i pe acest integrat, de fapt numai una este cu K7500 ( tot aia e ) si este deajuns pentru ce am nevoie, evident se poate si cu alt controller prin defrisari masive si adaugarea unei placute, dar cele cu TL494 sunt mai simplu si ofera deja mare parte din arhitectura necesara direct pe placa.In cazul de fata scopul este obtinerea unei surse cu o singura iesire de 35V la 3A cu protectie de tip stop ( sursa care spre exemplu poate alimenta un regulator liniar spre exemplu ), evident ca se pot obtine si alte combinatii dar eu o aleg pe asta pentru simplitate, contand in primul rand principiile care duc la acest rezultat, si mai putin rezultatul in sine.................... Salut. Sunt nou pe acest forum. Sunt interesat sa modific o sursa de calculator ATX2.03. Am desfacu-o si am scos toate firele (dezlipite desigur) si am ramas deocamdata asa cu ea. Vreau sa pot scoate din ea 24-30 V, daca se poate. Are un CI de tipul SD6109. Daca ma poti ajuta cu ceva instructiuni sau un link catre un alt proiect care sa fie exact ceea ce caut eu ar fi ideal si as ramane recunoscator. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 12, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Salut si bun venit printre noi. Acel integrat este destul de greu de adaptat cerintelor tale datorita supervizarilor, ar trebui scos de tot si sa incerci cu o placa micuta separata care sa contina TL494, ori daca nu atunci faci rost de o sursa ATX cu TL494, din cate stiu inca se mai gasesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum