Vizitator GDA Postat Septembrie 24, 2006 Partajează Postat Septembrie 24, 2006 Nu ma poate ajuta nimeni si pe mine? Fratilor sunt disperat!Am un TV LG 29 Q12IP. Am intrat in meniul service cu comanda OK-panou frontal+ OK telecomanda. Nu stiu ce modificare am facut in acest meniu, ca dupa ce am iesit din el , nu mai functioneaza comenzile de pe panoul frontal. Deci nu mai pot intra in meniul service. Stie cineva, mai exista si alta modalitate de a intra in meniul service? (numai din telecomanda?). Va Multumesc! Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 24, 2006 Partajează Postat Septembrie 24, 2006 cred ca ai blocat tastatura din meniul normalintai debloceaza tastele si apoi intra in service daca mai e nevoie Link spre comentariu
Vizitator GDA Postat Septembrie 25, 2006 Partajează Postat Septembrie 25, 2006 Am incercat, nu are nici o treaba cu blocarea tastaturii din meniul normal (protectie copii). E dedlocata si tot nu merge. Nici site-urile nu ma ajuta. Multumesc ! Alta solutie mai stie cineva? Sa fie procesorul defect? Nu se mai poate face nimic din telecomanda? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum