Vizitator gradoe Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 si totusi stie cineva de unde se ia soft sa-l resoftez? Link spre comentariu
Vizitator bodoodob Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Aceiasi problema o am si cu modelul LED32127D de 81 de cm. Am fost la ei, am trimis mail-uri si pana la urma m-au indrumat sa sun la numarul de telefon de pe certificatul de garantie, dar nu cred ca vor putea face mare lucru. Pe net nu gasesti nimic, dar din cate am inteles ar fi similar cu un model de televizor Philips. Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 intrati in menu service cu combinatia volum la minim urmat de tastele menu 4725,si vede-ti poate ave-ti vreo functie de subtritare dezactivata,sau schimbati limba txt est west european Link spre comentariu
Vizitator bodoodob Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Nu gasesc nimic legat de subtitrare in meniul ala si nici nu cred ca are legatura cu teletextul. Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Nu gasesc nimic legat de subtitrare in meniul ala si nici nu cred ca are legatura cu teletextul.eu zic ca are,in unele tari civilizate unde si surdo mutii sant oameni,se poate activa subtitrarea din txt,in felul urmator se apasa tasta txt dupa care 8888 si astfel si surdul poate citi stirile Link spre comentariu
Vizitator bodoodob Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 tot nimic? a incercat cineva sa sune la cei cu garantia?nu de alta da as vrea sa scap odata de decodor si sa trec pe CI+ Link spre comentariu
Vizitator nbp31 Postat Aprilie 18, 2014 Partajează Postat Aprilie 18, 2014 Salut,am avut cateva modele (indiferent de marca Philips, Orion, Myria, Hitachi, Watson) care toate fac la fel cu subtitrarea. In prezent detin un Orion PIF-DLED 50", care cica este fabrica in EU, este tot sasiu Vestel cu acelasi meniu gold-black. In general sunt multumit de televizor, mai ales la pretul de 2000 ron cat am dat pe el. Am avut inainte si LG cinema 3D, si Panasonic si Philips, insa all in one, acesta ma multumeste cel mai mult, mai putin doua chestii: subtitrarile la documentare si lipsa de compatibilitate cu *.mp4. In rest imagine superba, soft rapid, panou ips full hd fara bleeding sau ghosting, 2x usb compatibile cu mouse, tastatura, hard disk 1tb, browser opera care merge si prin cablu lan si prin wifi, pot sa il controlez cu smartphone, sa redea filme direct prin dlna sau miracast, decodeaza chiar si dts. Deci cum puteti vedea, Vestel a ajuns sa depaseasca mai marii competitori cu branduri serioase, indiferend de marca prin care le cumparam produsele. Din cate am vazut, Orionul meu este identic cu Finlux si Telefunken, dar tot nu gasesc firmware upgrade, iar meniul de service este Readonly :(. Link spre comentariu
mario2270 Postat August 24, 2016 Partajează Postat August 24, 2016 Buna ziua !Un dump bun probat pentru resoftarea la acest model de tv se poate ? Link spre comentariu
Vizitator Palaloga Mihail Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Am un model asemanator ca cel de mai sus dar nu imi arata subtitrarea complet la unele posturi asa cu au mai descris si antevorbitori mei ce e de facut garantie nu mai am ce sa fac Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 la unele modele au aparut updateuri de soft si pot rezolva prome de acest gen,nu e garantat 100% pana nu incerci,dar daca nu ai un programator sa citesti memoriile spi,mai bine nu te bagi,ca e posibilö sa-l pui pe ,,butuci,, si ajungi la service,un model asemanator nu este deajuns,modelul exact si spuneti sau completati locatia la profil, poate e cineva din aceeasi localitate cu dv pe acest forum si va poate ajuta ceva mai ieftin.succes Link spre comentariu
Vizitator Mihai Marius Postat Octombrie 30, 2018 Partajează Postat Octombrie 30, 2018 Și al meu făcea tot la fel aveam cablu de la upc acum am fibra de la orange și văd ca nu mai face întrebarea este de unde pot lua o telecomanda pentru model 22096 teletech diagonala 48 sper sa nu greșesc Link spre comentariu
megabit Postat Octombrie 30, 2018 Partajează Postat Octombrie 30, 2018 Acum 11 ore, Mihai Marius a spus: ... de unde pot lua o telecomanda pentru model 22096 teletech diagonala 48 sper sa nu greșesc Poate Teletech led 22906 - 56cm ... Dati o cautare dupa acest model + telecomanda , se gaseste la multe magazine, ca dupa modelul scris de dv. ... Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 30, 2018 Partajează Postat Octombrie 30, 2018 Nu are nimic defect televizorul, face asa de la cardul CI...si mie la un Telefunken de 40"imi facea la fel...daca-i puneti un mediabox(Kaon la Digi) conecatat la TV prin HDMI se va vedea subtitrarea perfect.Chestie de (in)compatibilitate cu cardul CI. Link spre comentariu
megabit Postat Octombrie 30, 2018 Partajează Postat Octombrie 30, 2018 Zice ca s-a rezolvat... Citat Mihai Marius Și al meu făcea tot la fel aveam cablu de la upc acum am fibra de la orange și văd ca nu mai face daca nu o fi fake... Link spre comentariu
Vizitator Mihai Marius Postat Octombrie 31, 2018 Partajează Postat Octombrie 31, 2018 Am luat eu una ieri in bz e 25 lei dar găsești și pe eMAG Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum