Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizor LED TELETECH 22906, 56 cm, Full HD

Vizitator gradoe

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
Vizitator bodoodob

Aceiasi problema o am si cu modelul LED32127D de 81 de cm. Am fost la ei, am trimis mail-uri si pana la urma m-au indrumat sa sun la numarul de telefon de pe certificatul de garantie, dar nu cred ca vor putea face mare lucru. Pe net nu gasesti nimic, dar din cate am inteles ar fi similar cu un model de televizor Philips.

Link spre comentariu

intrati in menu service cu combinatia volum la minim urmat de tastele menu 4725,si vede-ti poate ave-ti vreo functie de subtritare dezactivata,sau schimbati limba txt est west european

Link spre comentariu

Nu gasesc nimic legat de subtitrare in meniul ala si nici nu cred ca are legatura cu teletextul.

eu zic ca are,in unele tari civilizate unde si surdo mutii sant oameni,se poate activa subtitrarea din txt,in felul urmator se apasa tasta txt dupa care 8888 si astfel si surdul poate citi stirile
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator nbp31

Salut,am avut cateva modele (indiferent de marca Philips, Orion, Myria, Hitachi, Watson) care toate fac la fel cu subtitrarea. In prezent detin un Orion PIF-DLED 50", care cica este fabrica in EU, este tot sasiu Vestel cu acelasi meniu gold-black. In general sunt multumit de televizor, mai ales la pretul de 2000 ron cat am dat pe el. Am avut inainte si LG cinema 3D, si Panasonic si Philips, insa all in one, acesta ma multumeste cel mai mult, mai putin doua chestii: subtitrarile la documentare si lipsa de compatibilitate cu *.mp4. In rest imagine superba, soft rapid, panou ips full hd fara bleeding sau ghosting, 2x usb compatibile cu mouse, tastatura, hard disk 1tb, browser opera care merge si prin cablu lan si prin wifi, pot sa il controlez cu smartphone, sa redea filme direct prin dlna sau miracast, decodeaza chiar si dts. Deci cum puteti vedea, Vestel a ajuns sa depaseasca mai marii competitori cu branduri serioase, indiferend de marca prin care le cumparam produsele. Din cate am vazut, Orionul meu este identic cu Finlux si Telefunken, dar tot nu gasesc firmware upgrade, iar meniul de service este Readonly :(.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
Vizitator Palaloga Mihail

Am un model asemanator ca cel de mai sus dar nu imi arata subtitrarea complet la unele posturi asa cu au mai descris si antevorbitori mei ce e de facut garantie nu mai am ce sa fac

Link spre comentariu

la unele modele au aparut updateuri de soft si pot rezolva prome de acest gen,nu e garantat 100% pana nu incerci,dar daca nu ai un programator sa citesti memoriile spi,mai bine nu te bagi,ca e posibilö sa-l pui pe ,,butuci,, si ajungi la service,un model asemanator nu este deajuns,modelul exact si spuneti sau completati locatia la profil, poate e cineva din aceeasi localitate cu dv pe acest forum si va poate ajuta ceva mai ieftin.succes

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
Vizitator Mihai Marius

Și al meu făcea tot la fel aveam cablu de la upc acum am fibra de la orange și văd ca nu mai face întrebarea este de unde pot lua o telecomanda pentru model 22096 teletech diagonala 48 sper sa nu greșesc 

Link spre comentariu
Acum 11 ore, Mihai Marius a spus:

...  de unde pot lua o telecomanda pentru model 22096 teletech diagonala 48 sper sa nu greșesc 

Poate Teletech led 22906 - 56cm ...:41

Dati o cautare dupa acest model + telecomanda , se gaseste la multe magazine, ca dupa modelul scris de dv.  ...

Link spre comentariu

Nu are nimic defect televizorul, face asa de la cardul CI...si mie la un Telefunken de 40"imi facea la fel...daca-i puneti un mediabox(Kaon la Digi) conecatat la TV prin HDMI se va vedea subtitrarea perfect.Chestie de (in)compatibilitate cu cardul CI.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări