andreivlad1999 Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Mai multi colegi te-au avertizat ca vei pierde din puterea motorului daca-l alimentezi la 230V cu condensator. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Mai multi colegi te-au avertizat ca vei pierde din puterea motorului daca-l alimentezi la 230V cu condensator.Eu rotary phase l-am folosit in conditii grele(taiat lemn)si a dat rezultate excelente...dar alegerea ii apartine. .Omul e liber sa incerce,nu?Cum s-ar zice,mai trifazic decat scoate rotary phase converter nu ai decat de la priza de trifazic din perete(daca este). Link spre comentariu
schnapy Postat Decembrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Deci ar fi ok MITSUBISHI D700 ca sa nu dau banii degeaba pe el? Link spre comentariu
marius_3004 Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Cat costa convertizorul? Link spre comentariu
schnapy Postat Decembrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Costa 100 euro. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Daca ai gasit un convertizor Mitsubishi monofazat-trifazat de 2,2kw cu 100 euro(450 lei)si mai si functioneaza ia-l.Pretul e bun,cele mai ieftine convertizoare monofaz trifazat gasite,de 0,5kw,noi,costa in jur de 600 lei.Desi dupa umila mea parere tot mai bine iesi cu un motor monofazat ,motivele le-am expus mai inainte. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum