Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hitachi 32H6C02 Sasiu 17MB62-1

Vizitator b3b3

Postări Recomandate

Buna ! Daca poate cineva sa ma ajute cu un dump pt. Tv.LCD Hitachi sasiu Vestel 17MB62-1 cu selector LG .Am incercat cateva dump-uri , dar nu imi recunoaste selectorul de canale , sau asa se pare deoarece nu imi gaseste nici un program .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

3

• cianyika

1

• popa ionut

1

• laur_12

1

Top autori în acest subiect

Am intalnit tot mai multe modele de vestel 17mbxx care sunt doar RO cum se pot pune RW ?Scuze de oftopic dar asa poate afla si omu cum schimba selectorul din service meniu si eu cum se pune pe RW

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

si pana la urma a gasit cineva un soft compatibil mb62 cu tuner lg ,ca am pus softuri de mi-au iesit ochi,si nici unul nu recunoaste tunerul lg,gasisem la un moment dat un soft sharp de 32" sau 40" care recunoste tunerul dar imaginea era negativa,,,filemare,, unde gaseam destule softuri nu vrea sa mai mearga,o fi de la netul meu?rog pe cineva daca are acest soft doar testat sau garantat ca merge ,caci de teste sant satul,sa-l puna pe fisierul meu sau ceva de genul asta,va multumesc,

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

nimeni ?nimic ? iarasi m-am pricopsit cu un mb62-1 cu tuner lg si soft busit,,am pus soft pe usb totul e ok mai putin versiune de tuner,nu pot lua bani clientului,in service menu este tuner sony ,pe placa este lg,nu prind nimic pe tuner

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

Am descoperit ca in softul televizorului exista un tuner SONY iar pe placa am un tuner LG. Cred ca asta este motivul pentru care nu gasete nici un canal.
Va rog daca cineva are un dump pentru 17MB62-1 cu display LTA185AT02 si tuner LG?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări