Untold Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Buna seara.Am o masina de facut paine Moulinex si nu mai dospeste si nici coace. Rezistenta de jur imprejurul cvei nu se mai incalzeste, probabil este arsa (intrerupta). Nu am desfacut inca sa masor rezistenta, dar pe ea o banuiesc.Stie cineva unde pot gasi o astfel de rezistenta?Multumiri. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Inainte de a cumpara rezistenta, verificati daca nu s-a intrerupt siguranta termica ce este montata pe cuva.Este prinsa cu o clema si e introdusa de obicei in tub termorezistent.Verificati-i continuitatea si daca e intrerupta, suntati-o sau inlocuiti-o, se gasesc de vanzare.E un defect frecvent si la fiarele de calcat de altfel. Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2013 O sa masor acea siguranta termica, cred ca ceva similar este si in primarul trafurilor de retea chinezesti...Multumesc de sfat! Revin cu detalii.Toate bune. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Exact aceeasi functie o are, doar forma difera, fiind cilindrica si are inscrisa temperatura de siguranta. Link spre comentariu
euvasile Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Am reparat foarte multe, dar la majoritatea care au avut probleme cu incalzirea a fost rezistenta arsa.vezi in mp Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum