Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cablu ca in imagine. Unde pot gasi ?

Postări Recomandate

Am un controller de ventilatoare pe PC, montat din fabrica in carcasa PC-ului. Display-ul si comenzile controller-ului comunica cu carcasa printr-un cablu tip panglica cum e in imaginea atasata. Problema e ca afisajul si comenzile sint pe o usa (nu cea mai ilustra idee a designerului) care, datorita inchiderii si deschiderii in timp, a sectionat (cel mai probabil) acel cablu, intrerupand traseele (se intrerupe cand misc de cablu si functioneaza haotic). Acum vin si intreb. Exista pe undeva (si daca da, unde) un cablu similar, sa-l schimb pe cel original ? Stiu ca aceste cabluri se vand la metru si apoi se taie la comanda, cel mai nasol e la capete, unde trebuie cositorit si au si o suprafata mai lata si plata, care vine inserata in mufa mama, dar incerc marea cu degetul, cine stie, poate gasesc ceva gata facut. Astept idei. Multumesc.

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Phaenius

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări