Vizitator synkron Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Am si eu o intrebare un amplificator de genul asta amplificator final - 2x100W, stereo T0185 - Okazii (136126479) cam la ce pret ajunge simplu doar cu volum? si ce bani cu bass si inalte. Multumesc Link spre comentariu
leo 17 Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 cauta pe net la magazine online si fa ti o parere ,e mai simplu asa ... Link spre comentariu
Vizitator synkron Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 daca mi-ai lasa 2-3 link-uri ar fi perfect, totusi astept si cateva opinii aici Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Sper sa iei in calcul si ... sursa. Link spre comentariu
Vizitator synkron Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Sper sa iei in calcul si ... sursa. adica? despre ce sursa este vorba? Link spre comentariu
leo 17 Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 dar de la ce alimentezi finalul audio,preamplificatoarele de sunet ,corectoare ???? Link spre comentariu
Vizitator synkron Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 poi asta vreau eu, sa-mi spuna cineva cat ma costa un asemenea amplificator, cu tot ce trebuie, sunt interesat sa cumpar asa ceva. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Mai bine cumpără un amplif de firmă, scapi de multă bătaie de cap. Link spre comentariu
omu_negru Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 postez aici pentru a nu mai deschide un tipic nou şi a "incarca" forumul. problema mea se referă la înlocuirea unui tranzistor mosfet într-un etaj final al unui amplificator auto. unul dintre cei 4 tranzistori BUZ71 s-a ars şi am trecut la înlocuirea acestuia după o inspecţie vizuală a întregului circuit pt a vedea dacă există şi alte defecte. nu am descoperit nereguli aşa că am trecut la punerea în functiune a amplif. după aprox 10 min de funcţionare acelaşi tranzistor a crăpat. cap sec fiind am repetat figura încă o dată crezând că am greşit ceva la montaj sau vreun scurt undeva. rezultatul a fost acelaşi de data asta aproape instantaneu. din căutările mele pe net am aflat că acest tip de tranzistori sunt foarte sensibili şi se pot defecta dacă sunt lipite terminalele cu un letcon (cum am procedat eu) şi că se recomandă scoaterea din priza a letconului în momentul lipirii. să fie asta problema sau să îl duc la meseriaş să îi dea de cap? mai am un ultim tranzistor,am luat 3 just în case alte componente nu par a fi afectate la prima vedere, ceva sfaturi? amplif e magnat classic 180 2x90w multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum