Vizitator cristimar Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 am asa : dintr-o veioza touch am recuperat partea electronica si am legat-o la o sonerie pe care urma sa o leg la gard si usa garajului insa pamantul isi face simtita prezenta pentru ca nu am apucat sa o instalez si suna in continuu nu doar la atingere ,pot face ceva? Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Nu cred. Oricum n-are treaba cu sectiunea asta Link spre comentariu
Ticu Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Incearca un condensator intre "intrare" si pamant. Nu stiu valoarea; cu cat este mai mare, cu atat se micsoreaza sensibilitatea.Oricum pe ploaie sau zapada o s-o cam ia razna... Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Pai daca gardul e deja conectat la pamant (ca doar nu e izolat), ce rost mai are condensatorul? Link spre comentariu
Ticu Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Da, nu m-am gandit ca cineva ar vrea sa detecteze o schimbare de potential pe ceva deja legat la pamant... Macar un suport de beton, ceva.Asta daca n-o fi gardul de lemn. Link spre comentariu
Vizitator cristimar Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Va multumesc pentru intelegere ,gardul e din fier pe structura de beton ,imi cer scuze ca am gresit sectiunea ! Link spre comentariu
Vizitator cristimar Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 ...ideea de alarma prin atingere mi s-a parut buna ,teoretic ,apoi mai e si aspectul manusilor purtate de hoti ... Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Betonul nu e izolator. Cel putin nu unul suficient de bunApasa butonul 'modifica' cand vrei sa adaugi ceva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum