Vizitator Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Asa cum scrie si in titlu, doresc sa gasesc un soft gratuit pentru a putea lua instantanee fotografice cu o camera web de tipul Genius. Link spre comentariu
nordix Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Buna...Camera nu ati primit-o cu cd-ul de instalare ?....De regula daca se instaleaza driverul camerei acea camera se poate folosi si pentru functia foto ( desi nu va recomand deoarece sunt destul de slabe la capitolul calitate si claritate a imaginii )....Sau unele camera mai au si un soft care se poate instala impreuna cu driverul , soft care se foloseste tocmai la ceea ce aveti nevoie..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Pentru moment nu am alternative pentru atasamente foto. Am cumparat intr-adevar camera cu un CD pe care exista si pachetul CrazyTalk, dar l-am pierdut intre timp. Link spre comentariu
vasi47 Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Daca folositi Ubuntu gasiti o aplicatie f interesanta (cabina camerei cheese parca se cheama)pe care eu am folosit-o la examenul de evaluare al elevilor de clasa a 8 a la supravegherea acestora.Se pot face poze si are si optiunea inregistrarii video. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Am rugamintea (daca se poate) sa se puna o legatura, catre cea mai potrivita sursa de descarcare de pe internet. Am incercat cu GOOGLE, dar nu am reusit. Link spre comentariu
ddd3d Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 incercati yawcam sper sa va ajute http://www.yawcam.com/ Bafta! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Multumesc Damiean D. Dumitru. A functionat! Link spre comentariu
ddd3d Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Cu placere!ma bucur ca va-m fost de folos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum