Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nu imi mai merge hidroforul

Vizitator marian69

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

6

• validae

4

• andreivlad1999

4

• dan-a2

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator marian69

da apa tine sorbul,si membrana nu e sparta.A mai facut o data figura asta,ma pus sa ma uit la sorb,am scos coloana afara si nimik toate bune.m-am uitat la turbina era buna.l-am montat la loc si pe moment nu a mers,dar dupa si-a revenit,nu stiu cauza.am observat ca turbina aia are un pik de jok,poate sa fie o cauza?

Link spre comentariu

Verifica clapeta sorbului sa nu fie defecta, blocata etc, imbinarile de pe traseul de aspiratie. Verifica elementele interne ale pompei(difuzor, turbina, tub Venturi) sa nu fie deformate, infundate etc. Pune niste poze cu elementele interne ale pompei.

Link spre comentariu

E posibil ca pompa sa fi ramas fara apa sau s-a rupt coloana de lichid si acum piesele din plastic din interiorul pompei sunt deformate. De aceea am spus ca niste poze ale elementelor interioare ar fi edificatoare.

Link spre comentariu
Vizitator marian69

sorbul nu e de vina,acum am terminat de scos coloana afara si culmea era plina de apa ,deci sa inteleg ca nu e de acolo,nu mai avusai timp sa desfac acolo la turbina sa mai studiez odata cu atentie

Link spre comentariu

In primul rand ar fi trebuit sa ne spuneti ce tip de hidrofor (simplu sau cu ejector) aveti si la ce adancime lucreaza.Apoi nivelul de apa si debitul fantanii.Asa nu avem decat sa ne dam cu parerea fiecare dupa hiroforul pe care il cunoastem.

Link spre comentariu
Vizitator cri-sti

este posibil sa fie dezamorsat tot de la sorb eu am renuntat la hidroforul clasic si am introdus o pompa submersibila >chinezaria cea mai ieftina> si culmea merge perfect de mai bine de un an o pompa submersibila un butoi de bere si un presostat si gata automatizarea ai scapat de problemele astea.

Link spre comentariu

Mai este posibilitatea sa ramana fara apa, daca sorbul e aproape de suprafata apei. Chiar daca ati gasit apa in conducte la scoaterea din fantana, asta nu exclude posibilitatea scaderii nivelului apei sub cel al sorbului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări