Vizitator marian69 Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 ma puteti ajuta si pe mn in legatura cu un hidrofor,nu mai trage apa,la aerisit de 3-4 ori,tot nu vrea,nu stiu ce sa ii mai fac,turbina o are buna.. Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 i-ai schimbat sorbul?verifica si membrana din interiorul recipientului sa nu fie sparta Link spre comentariu
Vizitator marian69 Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 da apa tine sorbul,si membrana nu e sparta.A mai facut o data figura asta,ma pus sa ma uit la sorb,am scos coloana afara si nimik toate bune.m-am uitat la turbina era buna.l-am montat la loc si pe moment nu a mers,dar dupa si-a revenit,nu stiu cauza.am observat ca turbina aia are un pik de jok,poate sa fie o cauza? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Posibil sa prinda aer pe la simering (semering ) > demonteaza pompa si verifica cu atentie componentele !! >> eu am patito cu coturile ptr. coloana de pvc !! Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 sa nu ai joc la turbina...sa se invarta pana prin plastic...mai ales daca e de plastic si bucsa de bronz.... Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Verifica clapeta sorbului sa nu fie defecta, blocata etc, imbinarile de pe traseul de aspiratie. Verifica elementele interne ale pompei(difuzor, turbina, tub Venturi) sa nu fie deformate, infundate etc. Pune niste poze cu elementele interne ale pompei. Link spre comentariu
Vizitator marian69 Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 pe la semering nu da apa ca sa-r vedea umed cel putin,o sa dau din nou coloana afara,cred ca tot pe la sorb are probleme Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 a prins nisip....mai fa-i o data adancimea la apa sa fii sigur.... Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 E posibil ca pompa sa fi ramas fara apa sau s-a rupt coloana de lichid si acum piesele din plastic din interiorul pompei sunt deformate. De aceea am spus ca niste poze ale elementelor interioare ar fi edificatoare. Link spre comentariu
Vizitator marian69 Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 sorbul nu e de vina,acum am terminat de scos coloana afara si culmea era plina de apa ,deci sa inteleg ca nu e de acolo,nu mai avusai timp sa desfac acolo la turbina sa mai studiez odata cu atentie Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 In primul rand ar fi trebuit sa ne spuneti ce tip de hidrofor (simplu sau cu ejector) aveti si la ce adancime lucreaza.Apoi nivelul de apa si debitul fantanii.Asa nu avem decat sa ne dam cu parerea fiecare dupa hiroforul pe care il cunoastem. Link spre comentariu
Vizitator cri-sti Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 este posibil sa fie dezamorsat tot de la sorb eu am renuntat la hidroforul clasic si am introdus o pompa submersibila >chinezaria cea mai ieftina> si culmea merge perfect de mai bine de un an o pompa submersibila un butoi de bere si un presostat si gata automatizarea ai scapat de problemele astea. Link spre comentariu
Vizitator marian69 Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 da este cu ejector si trage de la 15 m,modelul nici nu mai stiu de care e,pt ca nici pe el nu mai scrie,cred ca are in jur 6-7 ani Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Mai este posibilitatea sa ramana fara apa, daca sorbul e aproape de suprafata apei. Chiar daca ati gasit apa in conducte la scoaterea din fantana, asta nu exclude posibilitatea scaderii nivelului apei sub cel al sorbului. Link spre comentariu
Vizitator marian69 Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 apa este in fantana ca am masurat-o in jur de 1m,eu ma tot gandesc sa fie de la turbina,ca are un pik de joc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum