Vizitator daryo_bubu_23 Postat Decembrie 4, 2013 Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Am realizat un vumetru cu 12 leduri si nu stiu cum sa il fac mai sensibil .l-am alimentat cu 12v direct de la casetofonul auto, semnalul audio luoat tot de la casetofonul auto.in momentul in care maresc volumul la maxim jocul ledurilor sunt doar primele patru . Link spre comentariu
bratueduard Postat Decembrie 4, 2013 Partajează Postat Decembrie 4, 2013 O schema atasata si eventual ceva gramatica, ar putea' sa te ajute.In principiu, la intrare, exista un divizor/atenuator. (daca reusesti sa identifici unde este, o sa poti face si anumite ajustari sa "aprinzi" 12 leduri)Oricum, bine ca merg si alea patru' Link spre comentariu
dorian 70 Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Foloseste intre casetofonul auto si vumetru una din schemele de aici: http://www.eleccircuit.com/simple-pream ... ansistors/ Poti folosi orice tranzistor, din cele de uz general, de exemplu banalele BC-uri. Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 .......................................... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum