Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cu un maxtor 120Gb UDMA 133

moro

Postări Recomandate

salutare miam cumparat acu un an un sistem facu la comanda cu piesele cerute de mine este vorba despre un sistem cu AMD Sempron 2600 pe o placa Gigabyte 7N400S 2x256 DDR 400 dual ch si un hard maxtor 120 gb UDMA 133problema a inceput anu trecut cam la vreo 3 luni dupa ce am cumparat pcu mi sa bushit tv tuneru ... lam dus la garantie .. a luat tuneru din el am adus unitatea acas si am zis sa reinstalez windowsu ( win XP + sp2) sa scap de eventualele erori provocate de defectarea tunerului ... pana aici totul bine si frumos cand am bagat cdu cu windows in setupu lui acolo unde arata partitiile de la hard pur si simplu nu mai imi vedea nimica decat 118gb cat are hardu UNFORMATED SPACE ... mam speriat si am zis cami bag picioarele in ea de reinstalare si merg cu windowsu vechi ... dau restart si tot imi cerea sa introduc cd'uam fost nevoit sa repartitionez din nou hardu ... ma zgariam pe obraz cand am vazut cum sau dus 80gb de muzica ... in fine a trecut ....amu 1 luna am fost la un vecin care sia bagat asa zisa versiune vista de windows defapt e Xp'u cu sp3 pe elam avut acceasi surpriza neplacuta cand am introdus cd'u de instalare si a intrat in setup sa nu mai imi vada IARA paritiile si am fost nevoit sa repartitionez totimi poate spune si mie ce ar putea fi cauza ?mie multi miau spus ca maxtoarele nu prea is privite cu ochi bunipls help .... findca la a 3a oara daca o sa mai imi faca asta o sa iau rotopercutoru si o sa distrug hardu :axe:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• moro

3

• ph3e4r

1

• Dr4g0n

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări