Vizitator kristof Postat Decembrie 4, 2013 Partajează Postat Decembrie 4, 2013 sant curios daca poate cineva sa ma ajute cu aceasta problema .daca se mai poate face ceva ? ce se intampla? am vrut sa schimb firmware care era s5230xpkb1 daca nu ma insel ,ma rog , am vrut sal schimb ca nu puteam sa intru pe net cu toate setarile facute si trimise de la cosmote salvate .si instalate pe telefon. am gasit pe net alt firmware nu mai conteaza care a fost . am deschis multiloaderul 5.56 am introdus toate datele asa cum trebuia si am dat download .a inceput incarcarea dar pe la mijlocul incarcarii mia dat eroare. am incercat din nou si aceiasi problema. nimic .am deconectat cablul usb de la pc. si am vrut sa aprind din nou telefonul . dar nimic telefonul a murit de tot nu mai are nici o comanda . mort. daca mam exprimat cat de cat pe inteles as vrea sa stiu totusi ce sa intamplat ? si daca se mai poate face ceva sa readuc telefonul la viata. si cam care ar fi ideea?cert e ca telefonul a murit din cauza acelui firmware unul daunator banuesc . de ce spun asta, pentru ca na fost primul . am instalat de mai multe ori in telefon firmware si acele au mers dar dadea eroare la camera foto sau la internet . pana am dat de ultimul firmware care ia pus capac de tot . sper ca se mai poate face ceva . multumesc Link spre comentariu
djdansmart Postat Decembrie 4, 2013 Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Daca nu iti mai intra in download mode..ai omorat bootloaderul! Trebuie rescrisa zona de boot pe JTAG..era o solutie si fara JTAG..dar nu functiona de fiecare data! Cauta pe google si vei gasi ceva solutii,daca nu merg cele free..trebuie apelat la un service pt rescriere zona de boot! Verifica inainte de toate daca bateria are tensiune suficienta (minim 3.7V) Link spre comentariu
piglett Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 sunt mai multe versiuni de hardware la s5230, nu toate softurile functioneaza pe ele. desfa-l si cauta un abtibild rotund lipit pe placa, pe el va scrie versiunea de soft cu care a plecat de la fabrica.ti-a murit pentru ca nu ai scris bootloader-ul sau ai scris unul pentru alta revizie.se poate invia cu un port com virtual cu ftdi, un cablu combo pentru e210 si multa rabdare.caut in timpul zilei procedura de scriere a boot-ului si-o postez. mie mi-a functionat de fiecare data, la peste 50 de bucati in ultimii 4 ani.edit: Worked here 100% tested with dead SAMSUNG S5230 1. Connect NSPRO to pc 2. Start UART_DOWNLOADER 3. Select NSPRO com 4. Select baud 115k 5. Select Operation by UART 6. Connect phone with battery fully charged to nspro (use e210 cable rj45) 7. Press DL. Bootloader (for repair boot) 8. Wait to say FINISHED 9. Enter download mode (volume down+camera+poweron) 10. Use nspro to reflash phone ----------------------------------------------------------------------------- Bootloader Download mode ( COM19 BaudRate : 115k ) -----------------------------------------------------------------------------SDRAM initializing........... OK FlashLoader download & running........... OKNow SEC_BOOT Downloading........ OKSDRAM initializing........... OK FlashLoader download & running........... OKNow BOOT1a Downloading........ OKSDRAM initializing........... OK FlashLoader download & running........... OKNow BOOT1b Downloading........ OK * NAND Flash Driver Downloadpreboot downloading > > > OKNAND Flash driver downloading > > > OKFlash Type Checking > > > OK( Elapsed Time : 11.7s)* Boot2 DownloadOpen Comport > > > OKOKNow Boot2 Download start!! ( Start address : 0x20000 File Size : 171800 )-----------------------------------------------------------------------------------------------0 x 20000 Download 131072 bytes . . . . checksum : 0x640 x 40000 Download 40728 bytes . . . . checksum : 0x50Download Completed ( Elapsed Time : 21.9s) Link spre comentariu
Vizitator kristof Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 deci mai am o speranta . multumesc pentru ajutor . dar nu inteleg cateva prescurtari. daca nu va suparati " nspro" si sa folosesc e210 si cablu rj 45 astea nu le inteleg. si ar mai fi ceva daca se poate programul gt-s5230_uart_downloader mai trebuie sa ruleze si cu alt program ca sa pot face din nou bootul la telefon daca pot spune asa , asa cred dar oricum va multumesc inca o data pt. ajutor. Link spre comentariu
piglett Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 nspro este o "scula" de service pentru samsunguri. contine un adaptor de port serial pe usb, conectarea telefonelor pe nspro, sau orice alta "scula" pentru service, printr-o mufa RJ45, adica o mufa banala pentru cablurile de retea folosite la pc. in postul anterior ti-am spus ca trebuie sa folosesti un port serial... nu-i usor, e de studiat si trebuie sa ai multa rabdare. cauta pe gogu, foloseste termeni de cautare in engleza, si te lamuresti pe parcurs. Link spre comentariu
Vizitator cikyu Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 bootloader afectat. Propun sa mergi intr-un service autorizat pt o reinstalare corecta. Costul minim si ai garantia unui serviciu bine facut. Bafta Link spre comentariu
Vizitator kristof Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 da asa am sa fac . multumesc inca o data pt. sugestii si sfaturi . numai bine va doresc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum