Emil 1986 Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 am rezolvat si deflexia,acum are o problema!ramane o dunga neagra si sus si jos pe ecran de circa un cm,sa fie de la c-urile de pe langa BV? Link spre comentariu
naetv Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 la un cm incearca sa reglezi dimensiunea V Link spre comentariu
Emil 1986 Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 (editat) de unde pot face asta? am gasit multumesc de interes inca ceva am crezutr ca sunt goale bateriile la telecomanda de nu merge dar dupa inlocuire la fel,nu raspunde la comenzi nici din tel nici din panoul frontal,ce pot face? Editat August 13, 2015 de Emil 1986 Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 Off topic: Va suparati daca va intreb CE CUNOSTIINTE aveti in domeniul reparatiilor tv?!? Pentru absolut orice problema puneti intrebari pe forum.....?!?! Intreb ,deoarece ati sustinut si sustineti inca ''modificarea'' BU808 cu BU508+BA159....iar in cazul de fata din intrebarile ce le puneti parca NU vorbiti aceeasi ''limba'' cu majoritatea depanatorilor de pe forum..... Fara suparare!! Link spre comentariu
naetv Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 de unde pot face asta? am gasit multumesc de interes inca ceva am crezutr ca sunt goale bateriile la telecomanda de nu merge dar dupa inlocuire la fel,nu raspunde la comenzi nici din tel nici din panoul frontal,ce pot face? de unde pot face asta? !!!!!! ce pot face? sa-l duceti la un depanator care se pricepe Off topic: Va suparati daca va intreb CE CUNOSTIINTE aveti in domeniul reparatiilor tv?!? Pentru absolut orice problema puneti intrebari pe forum.....?!?! Intreb ,deoarece ati sustinut si sustineti inca ''modificarea'' BU808 cu BU508+BA159....iar in cazul de fata din intrebarile ce le puneti parca NU vorbiti aceeasi ''limba'' cu majoritatea depanatorilor de pe forum..... Fara suparare!! parca si eu sint curios Link spre comentariu
Emil 1986 Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 sunt amator,nu am scoala in asa ceva,ce stiu este ce am citit pe elforum,de ce nu dovediti dv ca bu508+ba159 nu merge?de luni si pana astazi acel tv functioneaza toata ziua afara sub umbrela si nu s-a ars dioda pana acum.depanatori nu mai sunt in viata la mine in oras,ci tot ca mine Link spre comentariu
naetv Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 sunt amator,nu am scoala in asa ceva,ce stiu este ce am citit pe elforum,de ce nu dovediti dv ca bu508+ba159 nu merge?de luni si pana astazi acel tv functioneaza toata ziua afara sub umbrela si nu s-a ars dioda pana acum.depanatori nu mai sunt in viata la mine in oras,ci tot ca mine eu nu am spus ca sigur nu o sa mearga ci ca nu am incredere si nu vreau sa risc sa vina omul cu tv-ul inapoi - nu sunt dintre cei care spun ca ar fi gindit-o cei de la vestel , au destule scapari si nici ei nu prea au timp indelungat de probe , se schimba tehnologia mult prea repede si ramin in urma fata de concurenta dar , sint de parere ca multi ca tine nu citesc indeajuns , nici macar pe forum , dar in afara alte carti sau documentatii si nici cautarea pe google sau pe forum nu sint folosite indeajuns Link spre comentariu
Emil 1986 Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 daca tin apasata ori si care din tastele de pe tv functioneaza telecomanda dm nae am pus bu de la mivarom si in 20-30 min a crapat,tv-ul este al unei rude si l-am luat inapoi si am vazut ca s-a ars iar bu.acum i-am pus si lu ala dioda si tr normal si vad ca nu mi-a mai zis ca iar nu merge Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 (editat) daca tin apasata ori si care din tastele de pe tv functioneaza telecomanda dm nae am pus bu de la mivarom si in 20-30 min a crapat,tv-ul este al unei rude si l-am luat inapoi si am vazut ca s-a ars iar bu.acum i-am pus si lu ala dioda si tr normal si vad ca nu mi-a mai zis ca iar nu merge cum am mai zis am schimbat cu sutele de la miv....rom si toate au mers deci tu ai luat alt bu decit bu808 alien sau JV astea merg fara probleme ce este asa greu de inteles eu nu ma complic prea tare pun bu si merge fara modificari cu astfel de modificari sint bune cind ramii fara bu808 in stoc si daca vine la o saptamina cu el inapoi pina atunci se face comanda de bu808 Editat August 13, 2015 de Harhas Florin Link spre comentariu
Emil 1986 Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 (editat) mai facea o figura cu bu808jv,din cand in cand mai facea scanteie intre fir si tub chiar si dupa ce l-am izolat cu un furtunas destul de gros,cu asta si dioda nu mai face oi fi nimerit eu unul prost,ce sa zic? Editat August 13, 2015 de Emil 1986 Link spre comentariu
peternan Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Va salut! A montat cineva ups 001 pe acest sasiu? Eu am montat deoarece m-am saturat de STR 50103 stifturi dar se incalzeste tr. chopper si apare pe imagine un bruiaj.Aveti o sugestie? Multumesc! Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 (editat) am pus de la miv si merge pana acum! ma refer la str Editat Septembrie 8, 2015 de Emil 1986 Link spre comentariu
peternan Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Tot de acolo am luat 3 buc. si nu pleaca nici unul. Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Nu merge montată o ups001 la acest şasiu! trebuie un str50103... e posibil să vă fi scăpat ceva si din această cauză sursa nu functionează cu noile integrate. Nu bag mâna în foc că nu ar putea fi stifturi...dar ... Link spre comentariu
peternan Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Sunt 5-6 componente am verificat tot iar integratele verificate ohmetric par bune.Cu UPS 001 montat intre pinii 3-4 ai STR sursa merge regleaza 103V dar se incalzeste tr. chopper.Am incercat si recuperarea unui STR ars cu un BU extern dar acelasi rezultat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum