Masacru Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Salut! Am o problema cu un sistem Genius 5.1 (5000) are potentiometrul de volum defect. Am incercat repararea lui fara succes. As fi interesat de alt preamplificator sa cumpar sau de potentiometrul in sine. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 o poza cu el?se poate sa am eu toata plak din fata Link spre comentariu
Masacru Postat Decembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Acesta este modelul: Genius 5000 ( primul model de sistem Genius facut integral din lemn) Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 aceasta este fata de la ce am avut eu, Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 aceasta este fata de la ce am avut eu, Link spre comentariu
Masacru Postat Decembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Nu se potriveste, potentiometrul cel initial era conceput pentru 6 canale acela are doar 2. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 acesta este de la ce miati aratat in poze Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 are 8 pini in linie Link spre comentariu
Masacru Postat Decembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Pai la modelul Genius 5000 adica cel din poze comutarea intre ac3-tv-tape-cd/dvd se face mecanic nu sunt digitale iar rama meniului este dreptunghiulara fara sa fie rotunjita in partea de jos. Poate sunt mai multe interfate la el. Puteti face o poza la potentiometrul de la volumul general? Link spre comentariu
pannovy Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 In poza postata de initiatorul temei este un sistem varianta de lux.Ai pm. Link spre comentariu
Masacru Postat Decembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Acesta este potentiometrul: Soundwell B503 (3 randuri a cate 8 pini fiecare) Link spre comentariu
Masacru Postat Decembrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2013 Problema a fost rezolvata datorita userului pannovy, puteti apela la el cu incredere. Multumesc tuturor celor care au incercat sa ma ajute. Link spre comentariu
Vizitator myrunes Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Am si eu exact aceeasi problema cu potentiometrul de la volumul general de pe un Genius SW-5.1 3600. Ma poate ajuta cineva?Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Oltetz Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Si eu am aceeaşi problemă.Ştiţi unde se poate înlocui acel potenţiometru? Link spre comentariu
Vizitator myrunes Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Salutare tuturor. Revin sa va spun tuturor ca intr-un final am rezolvat problema cu ajutorul acestui ghid: http://www.xtremdigital.com/2015/03/how-to-fix-genius-5-1-home-theater-general-volume-potentiometer/ Am cumparat un potentiometru ALPS 50KAX6 dar a avut nevoie de remufare pentru ca nu mergea pe direct. Cu ajutorul ghidului de mai sus am reusit sa-l remufez si acum imi merg perfect boxele. Succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum