Vizitator Horatzyu Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Salutare.Am o problema la instalatia electrica, se aude "clocotind" in tabloul electric si imi sare o siguranta, fara niciun consumator in prizele aferente acelei sigurante.Scotand firele din siguranta, am masurat circa 2,5 Kohmi la borne.Aceasta rezistenta mi se pare cam mica, ma gandeam ca trebuie sa tinda catre infinit => ca am un scurt intre fire...Ma inseala pe mine logica sau e normala aceasta valoare ?Va multumesc Link spre comentariu
Sir john red Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Unde ai masurat,la bornele sigurantei...sau??? Link spre comentariu
Vizitator Horatzyu Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 la bornele firelor care ies din siguranta si se duc catre prize. Si este 2.5 Kohmi, m-am grabit... Link spre comentariu
Sir john red Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Probabil ca undeva pe instalatie sa ai umezeala,igrasie,dar inainte de a aprofunda problema,ai obligatia daca nu respectul, fata de ceilalti useri, sa-ti precizezi locatia in profil. Astfel vei fi mult mai mult ajutat. Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Pare a fi o problema de izolatie: ori firele au izolatia dusa, ori sunt probleme prin doze (inclusiv priza). + umezeala, care s-a precizat deja. Link spre comentariu
Vizitator Horatzyu Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Multumesc pentru raspunsuri Link spre comentariu
lyka Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 masurati rezistenta de izolatie co tensiunea de incercare 500v [cu un megohmetru]intre conductorul de nul protectie legat la pamint si celelalte conductoare dar si intre celelalte conductoare cu consumatorii deconectati r iz > 1M ohm succes Link spre comentariu
em2006 Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 In sfarsit, o indicatie conforma cu normativul.Asa da! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum