iulianix Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Caut ceva documentaţie despre integratul ăsta. Eu îl am montat pe o placă de bază ASUS A7V600-X şi se cam încinge, aproximez cam pe la 60-70 grade. Nu cred că e un regim normal şi caut să înţeleg cam ce face el p-acolo. Sistemul instalat dă tot felul de erori în ecrane albastre (BSOD). Este cel cu 2x24 pini de lângă conectorul de alimentare. Mai am placa identică, dar defectă, ce şanse am să schimb integratul în regim de amator (pistol,letcon) ? Link spre comentariu
popa ionut Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Sanse sunt sa il schimbi dar acum,depinde de atentie incearca asa : pune fludor pe toti pinii sai din abundeta si cu 2 letconuri incalzesti ambele parti ale integratului cu fludor in exces pe pini si cand se misca il ridici in aer.Ca sa il lipesti cureti cu tresa absorbanta padurile si lipesti la fel integratul prin aceeasi metoda cand crezi ca e lipit tragi cu tresa si cu sacaz abundent fludorul in exces de pe pinii sai... Link spre comentariu
iulianix Postat Decembrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2013 Mersi, am să ţin cont de sfat.Rog un moderator să mute subiectul pe aria ”Componente electronice, documentatie si scheme”.Se pare că acolo trebuia deschis... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum