Vizitator diogrey Postat Septembrie 23, 2006 Partajează Postat Septembrie 23, 2006 am nevoie de un etaj de amplificare pt casti de la 10mW la macar 35mW care sa fie alimentat la 1,5v ..ps cat mai simplu Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 23, 2006 Partajează Postat Septembrie 23, 2006 Vezi atasamentul meu de AICI Link spre comentariu
Vizitator diogrey Postat Septembrie 23, 2006 Partajează Postat Septembrie 23, 2006 eu am nevoie de un etaj cu un tranzistor care sa se alimenteze la 1,5 tot ce e in linkul ala le stiu nu cred ca exista de asta rog pe cineva sa il faca Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 23, 2006 Partajează Postat Septembrie 23, 2006 cu un mic search pe google gasesti ASTA iar de acolo te orientezi catre circuitele care se alimenteaza la 1,5V si tragi datasheeturile din alta parte. Toate aceste circuite integrate suporta maxim 4V alimentare, minim 0,9V iar tensiunea recomandata este de...1,5V Integratele sunt: LA4535M, LA4537, LA4538 Daca vrei sa faci neaparat cu un tranzistor, cauta o carte mai veche de componente si circuite electronice si vezi ca in ea era explicat cum se dimensioneaza fiecare rezistenta in functie de sursa de alimentare. Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 23, 2006 Partajează Postat Septembrie 23, 2006 Uite si teoria necesara ca sa iti faci amp cu 1 tranzistor: CLICK AICI Link spre comentariu
Vizitator diogrey Postat Septembrie 23, 2006 Partajează Postat Septembrie 23, 2006 multumesc exact ce cautam tot montajul il fac pt a amplifica un mp3-player care va fi montat in interiorul unui walkmanvreau sa golesc o baterie AAA si sa conectez doua fire la poluri si sa comectez la doua baterii/acumulatori AA in paralel care sa ma tina mai mult ...desi castile pe care vreau sa le folosesc nu is foarte mari si probabil nu ar trebui un amp ma gandesc ca nu stricaun boost bum ok acuma la studiu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum