Golem Postat Noiembrie 13, 2006 Partajează Postat Noiembrie 13, 2006 Duceti-va la Caro Group, sunt baieti de gasca, si au preturi mai mici ca orice firma...am fost foarte multumit de ei, cu toate ca n-au reusit sa rezolve orice problema...toate au o limita. Link spre comentariu
naminator2003 Postat Noiembrie 14, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2006 Si unde gasesc pe Caro group astia? vreo adresa, nr de telefon, pagina web..... Link spre comentariu
naminator2003 Postat Ianuarie 9, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2007 A mai aflat cineva ceva despre cipul ala? cam pe unde s-ar gasi... chiar as avea nevoie de hard.....mersi pt orice raspuns..... Link spre comentariu
one Postat Ianuarie 10, 2007 Partajează Postat Ianuarie 10, 2007 Pot sa va spun din experienta ca in 90% din cazuri, dupa schimbarea controllerului si a eventualilor tranzistori externi (de multe ori astia sunt in capsula cu 8 pini), hard-disk-ul tot nu merge, ci caraie aiurea.Mai bine da banii pe un alt hard-disc, e 150RON, o sa dai oricum vreo 50RON pe reparatie. Link spre comentariu
naminator2003 Postat Ianuarie 14, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Ideea e ca am nevoie de datele de pe el..... alea sunt mai importante.....Si daca as putea sa tin si hardul ar fi cu atat mai bine..... Link spre comentariu
Vizitator Paul_inu Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Stie cineva cum pot alimenta un motor de hdd?DAca se poate o schema, ceva .... Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Ideea e ca am nevoie de datele de pe el..... alea sunt mai importante.....Si daca as putea sa tin si hardul ar fi cu atat mai bine.....dac? asta te intereseaz?, cump?r? un hdd identic, aceea?i capacitate, marc? ?i model, ?i schimb? pl?cille între ele...bineîn?eles, dup? ce copiezi datele, mu?i imediat la loc placa bun?... ?i aprinzi o lumânare, sperând s? mai mearg? noul hdd... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum