icar Postat Mai 2, 2020 Partajează Postat Mai 2, 2020 Doamne apara si pazeste. Cica traim in mileniul trei. Cred ca ma apuc de un nou hobby. Experienta am. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 2, 2020 Partajează Postat Mai 2, 2020 1 oră în urmă, Carolina a spus: undele folosite de ei sunt doar pe frecventa creierului meu Pai daca nu ne spuneti pe ce frecventa aveti creierul, nu putem sa va ajutam.Trebuie sa stim ce frecventa sa ecranam/bruiem. Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 2, 2020 Partajează Postat Mai 2, 2020 (editat) Nu-i mai dați apă la moară, e tiparul clasic (a mai fost pe forum) de clonă. Periodic apare un utilizator nou cu pseudonim de genul feminin si debitează, din neuronul trist si singur, tot felul de bazaconii. Nu pot să înțeleg cine aprobă așa ceva pe forum ! Editat Mai 2, 2020 de Stefan Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 2, 2020 Partajează Postat Mai 2, 2020 (editat) Pai ce asa greu sa se stearga bunatate de postare? La mine, la optiuni, apare doar ''promoveaza''. Cineva trebuie sa aiba betisorul scurt. Editat Mai 2, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
validae Postat Mai 2, 2020 Partajează Postat Mai 2, 2020 (editat) Chiar nu vreţi să vă distraţi puţin de ,,sărbătorile,, astea ? Hai să vedem şi episodul 2,poate apar dezvăluiri interesante...oricum subiectul topicului e unul de Pubelă. Editat Mai 2, 2020 de validae Link spre comentariu
ratza Postat Mai 2, 2020 Partajează Postat Mai 2, 2020 E topic demn de forumurile de psihiatrie. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 2, 2020 Partajează Postat Mai 2, 2020 Acum 7 ore, ratza a spus: E topic demn de forumurile de psihiatrie. Link spre comentariu
Postări Recomandate