Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

"integramă audiofilă"

Vizitator

Postări Recomandate

Puterea utilă în sarcină la anod a fost specificată la sfârşitul pagini 1(nu include randament OT).Pentru tubul EF804 nu rămâne decât să găsiţi conexiunea şi dreapta de sarcină care să asigure predistorsiunea necesară în grila de comandă gu50.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

9

• zal

6

• mișa

4

• carageae

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pentru ca acest topic < "integramă audiofilă"> este extrem de interesant si vorbesc foarte serios,imi dati voie sa vin si eu cu o astfel de "integrama",tot legata de tubul GU50.

Am pus pe schema tensiuni si curenti,pentru rezolvare nu trebuie decat sa alegem valorile componentelor pasive,se intelege: nu se pune la socoteala rezolvarea dl.Vali (@valderama) pe care-l rog sa nu participe!

@Gabriele : la inceputul topicului se spunea asa :"Având în vedere dificultatea redusă şi apologia pentru un anumit tub dau spre rezolvare "integrama audiofilă".

Rog pe domnul Lăzăroiu în cazul/<în eventualitatea> unei simulări să nu introducă valorile lipsă din "integrama audiofilă"."

o sa-ti trimit rezultatele simulari pe MP,toate cele bune si felicitari pentru tot ce realizezi,esti un exemplu absolut bun pentru toti! :da

Link spre comentariu

Puterea utilă în sarcină la anod a fost specificată la sfârşitul pagini 1(nu include randament OT).Pentru tubul EF804 nu rămâne decât să găsiţi conexiunea şi dreapta de sarcină care să asigure predistorsiunea necesară în grila de comandă gu50.

Da .....am vazut 13,5 w cu A2.....cu tot binevenita si versiunea ,driver cu tub "pompa de curent" :rade: Toata stima don Puiu...........si cu atit mai mult lui Valderama pt provocare ,altfel cine ar mai tine "fierbinte" aceasta sectiune .......dat fiind vremea de afara.!!!Personal as mai "inflorii" schema cu un KNb....rau n-are cum sa fie!!!
Link spre comentariu

Hei , Gabriele este buna aceasta"pompa de curent"propusa de d-l Lazaroiu, daca nu as fi atit de prins cu alte lucruri ar merita sa-i trag o verificare rapida pe un GU50. Varianta d-lui Valderama este un pic mai elastica in corectarea asimetriei de atac si cum lucrezi uluitor de repede poate ne faci o supriza...

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Mare brînză....rusului ia făcut buuuum un condensator de 47microF ,e pe tensiunea de negativare,montat invers Și în redresarea tensiunii anodice a avut defecte,puntea redresoare e montată dam-p___lea Un bețiv care desenează gresit! Schemă copy paste greșită! Păi un începător/profesionist,că nu mai știm ce ești,posteaza scheme greșite,fără să le studieze??Sau poate că e o glumă, că așa termini tu posturile.

Link spre comentariu

Mare brînză....rusului ia făcut buuuum un condensator de 47microF ,e pe tensiunea de negativare,montat invers Și în redresarea tensiunii anodice a avut defecte,puntea redresoare e montată dam-p___lea Un bețiv care desenează gresit! Schemă copy paste greșită! Păi un începător/profesionist,că nu mai știm ce ești,posteaza scheme greșite,fără să le studieze??Sau poate că e o glumă, că așa termini tu posturile.

De acord......e o schema de 2----lei :rade:
Link spre comentariu

Alea sînt capcane ca să nu-i fure cineva munca rusului cu rezultate uimitoare. E o schemă ''reglabilă''. Un electronist ştie să monteze piesele corect, mai puţin ce lipseşte efectiv de acolo.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Integrama rusesca rezolvata , aviz amatorilor dar si celor care se cred profesionisti feroce :) .Sper ca Dnul @lazaroiu sa confirme / infirme solutia tehnica aleasa de autorul rus !

misa Sterge aceasta schema , e desenata gresit,poti sterge si posturile de sub schema,sunt offfffffffff topic.Multumesc
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări