Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

masina de spalat automata cu probleme

vl78stc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andreivlad1999

2

• vl78stc

2

• doru3160

1

Ar putea fi mai multe cauze si anume:- selectarea unui program de spalare care nu e adecvat pentru rufele pe care le speli;- detergent de calitate slaba;- apa este rece pentru ca rezistenta este defecta sau nu este alimentata cu energie electrica.

Link spre comentariu

multumesc colegu,dar trebuie sa fac niste precizari in sensul ca programele le face normal iar detergentul e de calitate super,ramine de verificat rezistanta,de unde se pot cumpara componente de masini de spalat,(rezistente-citi wati au?,curele,peri+port peri,limitator inchidere hublou,garnituri etc,)site?multumesc de ajutor

Link spre comentariu

Pentru rezistenta cauta pe google dupa tipul masinii. Eu asa am gasit pentru fosta mea masina de spalat.Poti vedea foarte usor daca incalzirea functioneaza. Dai drumul la masina si dupa 20-30 de minute pui mana pe hublou. Daca hubloul e rece atunci incalzirea nu functioneaza, daca e cald...

Link spre comentariu
Vizitator clau13

va salut! ca sa nu deschid alt topic atasez si problema mea: am o masina gorenje wa102, ieri cand am ajuns acasa imi spune nevasta ca nu mai functioneaza, i-am dat drumul si a mers cateva minute apoi a disparut afisajul de leduri ca si cum s-ar fi intrerupt curentul, am inchis din buton alimentarea, am dat iar drumu dupa cateva minute, a mers iar cateva secunde, iar aceleasi probleme. Am facut operatiunea asta pana m-am plictisit, la fel de fiecare data, ce ar avea?

Link spre comentariu

Posibil sursa de pe placa sa se inchida ori din cauza unui defect propriu,ori din cauza unui consum mare.Verifica tensiunile sursei cand merge si cand se opreste,si vei sti incotro sa apuci mai departe.Nu e exclusa nici o lipitura rece,un contact prost care sa faca figura asta,dar toate se depisteaza doar dupa ce ai acces la placa.Daca doar ai intrebat,inainte de a demonta,cred ca nu te bizui la asemenea interventie,si sfatul meu e sa te orientezi spre un meserias care a mai lucrat asa ceva(eventual unul care asigura si garantia la tipul tau de masina).

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator clau13

Am chemat pe cineva a masurat condensatorii, totul ok din spusele lui, a mai masurat cate ceva si a zis ca totul ar fi ok, masina merge cateva minute apoi dispare de pe lcd ca si cum nu ar mai fi sub tensiune, mentionez ca se aude un releu cand se inchide. Daca o las cateva minute fara curent, iar merge cateva minute si la fel se inchide. Am mai schimbat la masina asta rotorul pentru ca avea spire in scurt. Nu m-a stresat asa tare ca mai am unh whirepool, dar si ala are o problema prinde hainele, i-a schimbat in service garnitura de la hublou si iar a prins haine si a tocat din garnitura. Problemele astea devin stresante. Ceva solutii? multumesc

Link spre comentariu
Vizitator clau13

Am contactat un service si a venit un baiat, dar nu a stiut sa reseteze masina, a zis ca e din soft, cum se reseteaza gorenje wa 121 prological? mi-a zis ca trebe dusa la service dar numa dupa 8 ianuarie, stiti cumva cum se reseteaza? La multi ani!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări