rus_dorin Postat Decembrie 1, 2013 Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Buna tuturor,Vreau sa fac un circuit in care sa am numai componente SMD. Problemea este ca la condensatorii nepolarizati de 1 nF nu gasesc decat la tensiuni de lucru foarte mari(250 V, 1kV...) si eu in mod normal lucrez doar cu tensiuni de 5 V. Conteza daca pun cond la tensiune asa mare?? MS Link spre comentariu
K1nderu Postat Decembrie 1, 2013 Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Nu conteaza daca ii pui la tensiune mare,numai sa-ti incapa pe cablaj. Link spre comentariu
Vizitator teqmihai Postat Decembrie 1, 2013 Partajează Postat Decembrie 1, 2013 n-ar trebui sa fie asta o problema.....invers ar fi fost rau.....dezavantajul ar fi ca in general odata cu cresterea tensiunii creste si dimensiunea fizicaLE acum am vazut ca intre timp pana sa scriu eu deja primisei un raspuns... Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Dacă sînt ceramici albaştri, au gabarit destul de mic la 1kVcc (sau 250...400Vca, depinde cum sînt marcaţi). Link spre comentariu
rus_dorin Postat Decembrie 2, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Ms pentru raspunsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum