Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV ZANDER FT 2105D

Vizitator Serj24

Postări Recomandate

Vizitator Serj24

Am si eu un tv Zander ft2105d si am dat de o problema !s-a oprit dintr-o data si nu a mai mers, a inceput sa mearga cu intarziere de 40 50 sec L-am desfacut si mam gandit ca poate fi microprocesorul? am vazut pe spate la placa o rezistenta pusa cu inca una impreuna ,am schema de tv ,nu stiu daca e buna scrie pe schema tv zander ft2105 fara D si in locul aceleia vine una de 10 ko ,am scoso am puso si nu merge deloc ,am pus la loc cum a fost si am umblat umpic la tensiune din potentiometru si merge cand il aprind direct merge ,dar cand il sting nu se stinge normal,se face pe ecran o imagine ca si un uragan ,ceva tensiune nui bunaAm facut anul trecut un curs de depanare audio video la cercul militar de 1 an si in aleea 12 luni nu am facut deloc numai teorie!!Ma poate ajuta cineva ce sa fac?

FT2105 STEREO SCH.pdf

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

2

• catalin004

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Serj24

Schimba Q611 cu un 2SA1013 si ... filtrajele.

Ai avut si tu aceiasi problema cumva si ai rezolvat daca ai schimbat Q611 2SA1015Y CARE E ORIGINALUL CU 2SA1013 CARE E MAI MARE LA VOLTAJ UMPIC2SA1015 SI-P 50V 0.15A 0.4W 80MHZ2SA1013 SI-P 160V 1A 0.9W 50MHZ si filtrajele la ce te referi ca nu prea le stiu f bine? la codensatori?
Link spre comentariu

Schimba Q611 cu un 2SA1013 si ... filtrajele.

Ai avut si tu aceiasi problema cumva si ai rezolvat daca ai schimbat Q611 2SA1015Y CARE E ORIGINALUL CU 2SA1013 CARE E MAI MARE LA VOLTAJ UMPIC2SA1015 SI-P 50V 0.15A 0.4W 80MHZ2SA1013 SI-P 160V 1A 0.9W 50MHZ si filtrajele la ce te referi ca nu prea le stiu f bine? la codensatori?
Da....daca esti nou incearca sa intelegi si limbajul....condensatorii de dupa chopper (sper ca stii care e acela)....si fai ce a zis colegul in legatura cu q611....si da potentiometrul ala la loc sa nu mai prajesti si altceva :aut:
Link spre comentariu

Acu' vazui ca esti nou p'aci.Schimba Q611 cu un 2SA1013 si C321,641, da afara Q302 si pune bec C-E ,apoi masoara tensiunile pe toate barele sursei.Daca la masuratori apar diferente majore , verifici/schimbi filtrajul pe bara respectiva.Spor !

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări