dalu Postat Septembrie 23, 2006 Partajează Postat Septembrie 23, 2006 Cum pot tasta simbolul euro ? :smt017 :smt017 :smt102 :smt102 Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Septembrie 23, 2006 Partajează Postat Septembrie 23, 2006 tii apasat pe alt si tastezi 0128 uite o demonstaratie ?de orice simbol ai novoi dai Start>programs>accesories>system tools>character map si gasesti acolo bifezi advanced si in coltul din dreapta jos a ferestrei iti spune ce taste sa folostesti sa faci acel simbol Link spre comentariu
dalu Postat Septembrie 23, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2006 tii apasat pe alt si tastezi 0128 uite o demonstaratie ?de orice simbol ai novoi dai Start>programs>accesories>system tools>character map si gasesti acolo bifezi advanced si in coltul din dreapta jos a ferestrei iti spune ce taste sa folostesti sa faci acel simbol Nu merge :smt085 :smt086 .Dar problema-i alta . Eu asi vrea sa stiu cum pot tasta ...........din tasta 5, care este singura cu tripla semnificatie: 5 ; procente si euro. Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 23, 2006 Partajează Postat Septembrie 23, 2006 Sau poti sa copiezi caracterul dinc haracter map in textul necesar...dar te complici daca folosesti destul des caractrerul... Link spre comentariu
dalu Postat Septembrie 23, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2006 Sau poti sa copiezi caracterul dinc haracter map in textul necesar...dar te complici daca folosesti destul des caractrerul... Nu @Snake, nu folosesc des caracterul,dar am avut recent nevoie de acesta si am incercat toate combinatiile de taste care mi-au trecut prin cap, dar nu am reusit sa setez 5-ul sa fie euro. :partyman: :drinkers: Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 23, 2006 Partajează Postat Septembrie 23, 2006 Trebuie sa instalezi un driver pentru tastatura, cel cu care a venit, chiar daca iti merge si asa tastatura. Si eu intampin aceeasi problema; dupa ce instalez driverul cu care a venit...merge (plus ca am si tasta speciala doar cu simbolul euro, care merge doar cu driverul special instalat) Link spre comentariu
dalu Postat Septembrie 23, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2006 Trebuie sa instalezi un driver pentru tastatura, cel cu care a venit, chiar daca iti merge si asa tastatura. Si eu intampin aceeasi problema; dupa ce instalez driverul cu care a venit...merge (plus ca am si tasta speciala doar cu simbolul euro, care merge doar cu driverul special instalat) Cred ca asta-i o fii problema. Am o tastatura Logitech, cu o gramada de butoane, dupa parerea mea inutile, si la ultima instalare de Windows mi-aduc aminte ca nu i-am mai instalat driverul, pentru ca oricum nu folosesc butoanele specializate gen multimedia , web, windows explorer . :supz: :supz: Link spre comentariu
i0nutzb Postat Septembrie 24, 2006 Partajează Postat Septembrie 24, 2006 http://www.secarica.ro si instalati driverul pentru tastatura de acolo ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum