Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce amplif imi recomandati?

Vizitator madalin2013

Postări Recomandate

Vizitator madalin2013

Buna ziua redeschid un nou topic deoarece sunt nehotarat in alegerea unui amplif cat de cat fiabil in bugetul de maxim 400 lei.Asadar va rog frumos veniti cu niste idei,idrumari catre un amplif bun(cred ca in 400 lei se gaseste ceva bun)ma refer la faptul sa nu se incinga daca il folosesc o zi intreaga la volumul de 20%.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nici unul. Pentru ca nu stim:1. Cum vreti sa-l utilizati?2. Ce gama de puteri va intereseaza?3. Ce difuzoare veti folosi?4. Cu ce periferie (accesorii) vreti sa-l folositi?5. etc.6. s.a.m.d.Cu cei 20% aproape ca ati nimerit-o. Pe sarcina pur rezistiva, un amplificator clasa B disipa puterea maxima la 1/3 din puterea de iesire maxima.
Link spre comentariu
Vizitator madalin2013

Nici unul. Pentru ca nu stim:1. Cum vreti sa-l utilizati?2. Ce gama de puteri va intereseaza?3. Ce difuzoare veti folosi?4. Cu ce periferie (accesorii) vreti sa-l folositi?5. etc.6. s.a.m.d.Cu cei 20% aproape ca ati nimerit-o. Pe sarcina pur rezistiva, un amplificator clasa B disipa puterea maxima la 1/3 din puterea de iesire maxima.
O sa il folosesc in camera si poate mai intampina vreo petrcere.Boxele inca nu stiu dar nu vreau sa iau cv sh,vreau sa mi le procur eu cu ce difuri inca nu stiu.Putere cat de mare doar am precizat acolo ca nu pot sa iau un amplif de 1000 w cu 400 lei(ar fi ok daca asi gasi asa ceva desi nu cred)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări