Vizitator darkflames Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Buna seara . La problema mea anterioara, anume, cum pot conecta un compresor trifazic (380V) la 220v monofazic mi s-a recomandat sa folosesc un convertizor static de fregventa . Intrebarea mea acum este : Pot folosii un singur convertizor de fregventa pentru 2 utilaje, ce au specificatii apropiate ca putere motor ( 1.2 kw) ??? ... tinand cont ca nu folosesc niciodata simultan ambele utilaje ( compresor si polizor trifazice ) . Link spre comentariu
palcu ion Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 simplu,poti face comanda separatala la doi contactori,cite unul pentru fiecare motor Link spre comentariu
Vizitator darkflames Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Multumesc pentru raspuns ... nu am experienta cu convertizoarele si vroiam sa stiu sa nu-l cumpar degeaba...este destul de scump si nu-mi permiteam sa-mi iau 2 convertizoare pt fiecare utilaj in parte . Numai bine ! Link spre comentariu
gcom61 Postat Decembrie 1, 2013 Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Poti folosi orice consumator care necesita curent trifazic,cu conditia sa nu depasesti puterea convertizorului.Un convertizor de calitate stie sa intrerupa tensiunea daca,curentul consumat depaseste valoarea prestabilita. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum