Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Convertizor fregventa

Vizitator darkflames

Postări Recomandate

Vizitator darkflames

Buna seara . La problema mea anterioara, anume, cum pot conecta un compresor trifazic (380V) la 220v monofazic mi s-a recomandat sa folosesc un convertizor static de fregventa . Intrebarea mea acum este : Pot folosii un singur convertizor de fregventa pentru 2 utilaje, ce au specificatii apropiate ca putere motor ( 1.2 kw) ??? ... tinand cont ca nu folosesc niciodata simultan ambele utilaje ( compresor si polizor trifazice ) .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• palcu ion

1

• gcom61

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator darkflames

Multumesc pentru raspuns ... nu am experienta cu convertizoarele si vroiam sa stiu sa nu-l cumpar degeaba...este destul de scump si nu-mi permiteam sa-mi iau 2 convertizoare pt fiecare utilaj in parte . Numai bine !

Link spre comentariu

Poti folosi orice consumator care necesita curent trifazic,cu conditia sa nu depasesti puterea convertizorului.Un convertizor de calitate stie sa intrerupa tensiunea daca,curentul consumat depaseste valoarea prestabilita.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări