Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema fluxostat.

Vizitator ALEX60

Postări Recomandate

Vizitator ALEX60

Va salut. Acum 4 ani am construit o centrala electrica murala pe care am folosit-o la incalzirea unei suprafete de 45 mp. Centrala are 2 rezistente de 1,5 kw, montate intr-un schimbator de caldura din tabla de cupru , o pompa din comert, cu aerisitor, supapa siguranta, releu mare pentru rezistente, temporizator pentru intarzierea functionarii pompei . Tot uitandu-ma pe net ma citit despre fluxostat,si as vrea sa ma ajutati cu sfaturi. Din cate am inteles eu fluxostatul mi-ar mentine rezistentele conectate atata timp cat apa ar curge cu un anumit debit, iar in cazul in care din diferite motive ar scadea debitul (ex pierdere apa la calorifere ) ar intrerupe alimentarea rezistentelor. Intrebarea mea, aceste fluxostate de centrala se regleaza s-au sunt reglate standard ? As fi indicat sa al montez pe retur , se monteaza vertical ?Astept cu nerabdare macar un raspuns de la cineva care se pricepe.Multumesc ,o seara buna

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• euvasile

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări