Ion_Bumbu Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Au destui invertoare Panzer si merg , eu am 2 cunostiinte cu asaceva. Poti suda linistit pe acasa cu el. Avantajul Lincoln si Miller( banuiesc ca de el e vorba, I este fix linga O) au fiabilitate mai buna in primul rind. Nu stiu schema de la Panzer insa daca e ca la chinezoiul meu sau la Awelco curentul setat difera in functie de tensiunea de intrare. Daca ai retea buna nu`i nici o problema, il reglezi si merge fara probleme, daca insa pui un prelungitor lai lung sau subtire trebuie sa refaci reglajul curentului... Indicatia de curent in genere e aproximativa la chinezesti. Cu toate astea poti suda linistit. Daca insa mergi la o lucrare cu un Miller sau Lincoln deja altfel se uita beneficiarul la tine... Dezavantajul e ca daca dai o gherla nu mai poti da vina pe chinezarie... Grig Link spre comentariu
Vizitator Delux Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Cineva spunea (în acest topic) că e posesorul a două modele Panzer ARC180 și 160BD. Cu primul spunea că nu a reușit să sudeze cu electrozi bazici, dar ulterior a cumpărat modelul Panzer MMA160BD care sudează fără probleme bazici. E posibil ca un invertor să nu sudeze bazici?În specificațiile modelului Panzer ARC180 scrie că sudează cu electrozi 1,6-3,2mm dar are amperajul max.180A, iar la modelul MMA160BD cu amperaj max.160A sudează cu electrozi 1,6-4mm. E reală situația sau e o "greșeală de tipar"? Link spre comentariu
dacos Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 Spunea cineva la pag 6 că : De cand au inceput sa foloseasca topologia punte intreaga , s-a gasit utilitate la miezurile toroidale de ferita pe post de cornul abundentei ca amperaj maxim permis. Ce alternativă ar fi la miezurile toroidale de ferită? Sau are ferita din chinezării proprietăți slabe? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum