nickrvl Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 De acea nu recomand no-nem-urile, dar nici Helvi nu as prea recomanda, este un aparat excelent totusi si de firma dar daca se defecteaza cam greu cu reparatul. Link spre comentariu
nickrvl Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Ce? sint doua afirmatii. Link spre comentariu
homer Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 De ce spui ca se repara greu ? Nu sunt fiabile ? Ma refeream la a2a afirmatie. Cel de la care il iau a zis ca la 90A 2.5 poti sa-l folosesti la regim de santier. Link spre comentariu
nickrvl Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Acel Helvi e aparat net superior panzer-ului, asta cu siguranta, insa cam incurcalit la interior, asta pentru o eventuala reparatie, nu imposibil de reparat. Aceasta nu inseamna ca miine se va arde, de fapt nimeni dupa planeta asta nu poate sa-i prezica viitorul, insa asa sta la interior, cel putin nu e pe gustul meu. Daca nu ar fi garantia Helvi as recomanda 110%, si aceasta garantie pe de alta parte nu garanteaza ca aparatul nu se va defecta de loc in perioada ci i-ti garanteaza ca-l schimba/repara de cite ori se decteaza...... Link spre comentariu
homer Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 (editat) Cel de la care as dori sa-l iau e sudor de meserie. Sudeaza in argon si pe asta nu-l mai foloseste si nu a fost folosit decat f putin. Editat Martie 3, 2016 de homer Link spre comentariu
homer Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 http://www.dedeman.ro/iasi2/scule-si-unelte/sudare/echipamente-de-sudare/echipamente-de-sudare-cu-electrozi-invel/invertor-sudura-panzer-mma-arc-180l.htmlA folosit cineva fratele mai mare? Are aceleasi performante cu 160ul? Depanarea cum e dupa expirarea garantiei? (Intreb ca am vazut aparate la care nu se poate schimba mai nimic.) Link spre comentariu
homer Postat Aprilie 22, 2016 Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Vreau sa imi pun pentru protectia personala o diferentiala pe circuitul pentru aparatul de sudura. Oricum o sa fac circuit separat de la contor pentru asa ceva. Tensiunea de mers in gol:100 V; Capacitatea de consum - 6 kVA; Curent de intrare nominal: 20A; Tensiune de intrare nominala: 27.2V; Gradul de izolare: H; Domeniu reglare amperaj: 20 - 180 A; Diametru electrod: 1.6-3.2 mm; Ciclu de lucru - 60% (180 A); 80% (155 A); 100% (140 A); Imax: 35A; Cablu prelungitor de la priza pana la invertor am ales 3X2.5mm x 20m. Sa folosesc 3x4mm de la tablou pana la priza pentru circuitul separat ? De ce amperaj sa aleg diferentiala ca sa nu se declanseze cand utilizez aparatul ? ( 20A e putin ? ) Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Aprilie 22, 2016 Partajează Postat Aprilie 22, 2016 E OK 20A Grig Link spre comentariu
spik Postat Aprilie 23, 2016 Partajează Postat Aprilie 23, 2016 (editat) http://www.dedeman.ro/iasi2/scule-si-unelte/sudare/echipamente-de-sudare/echipamente-de-sudare-cu-electrozi-invel/invertor-sudura-panzer-mma-arc-180l.htmlA folosit cineva fratele mai mare? Are aceleasi performante cu 160ul? Depanarea cum e dupa expirarea garantiei? (Intreb ca am vazut aparate la care nu se poate schimba mai nimic.)Acest Panzer este mai tare decat celebrele tancuri.Are DA-ul mai tare decat oricare alt aparat cu nume...si asta la numai 500 lei!!!Escrocherie permisa de lege, minciuni sfruntate permise de lege... Editat Aprilie 23, 2016 de spik Link spre comentariu
lorik199 Postat Aprilie 23, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Eu am sudat cu panzerul de 160A care e prezentat la inceputul topicului un pachet de 3 kg de electrozi la 130A aproape continuu, si a rezistat fara incalzire ingrijoratoare, doar cablurile de sudura care erau originale din aluminiu atunci s-au incalzit, acum am pus de cupru Deci DA-ul de100% la 135A nu e prea departe de adevar Link spre comentariu
Vizitator danny19744 Postat Aprilie 23, 2016 Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Salut tuturor cauza distrugerii tranzistorilor IGBT este din cauza sursei auxiliare ,in care apar spike-uri de tensiune in grila IGBT-urilor . Link spre comentariu
spik Postat Aprilie 23, 2016 Partajează Postat Aprilie 23, 2016 (editat) Eu am sudat cu panzerul de 160A care e prezentat la inceputul topicului un pachet de 3 kg de electrozi la 130A aproape continuu, si a rezistat fara incalzire ingrijoratoare, doar cablurile de sudura care erau originale din aluminiu atunci s-au incalzit, acum am pus de cupruDeci DA-ul de100% la 135A nu e prea departe de adevarCe electrozi ai folosit?Cu DA 60% real sudezi fara probleme electrod dupa electrod!Sa ne spui ce electrozi ai sudat cu 130 A? Editat Aprilie 23, 2016 de spik Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 21, 2016 Autor Partajează Postat Mai 21, 2016 Raspunsul e foarte intarziat, nu am prea mai frecventat forumul. Am sudat cu electrozi de 3,25, curentul de 130A l-am utilizat deoarece erau profile de 8mm si aveam nevoie de penetrare Link spre comentariu
Vizitator Delux Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Deci care este concluzia acestui topic? Se poate suda cu acest invertor de 160A (Panzer) de la Dedeman la mici lucrări de reparații și construcții ușoare? De ce avem nevoie acasă de Lincoln sau Moller că doar nu am deschis șantiere navale! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum