Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Westwood

enafelice

Postări Recomandate

Westwood 14C01.Am inlocuit proc.ST92195/MRP cu unul recuperat,am imagine dar apare litera M pe ecran semn ca ar fi in service.Din bord face toate comenzile.Nu am telecomanda lui dar dupa cum afiseaza parca ar fi tv Cartel,shov si ar functiona cu telec N18-dar la acesta nu functioneaza.Am inscris mai multe memorii pentru proc cu terminatia MRP si se comporta la fel.Am verificat pe linga proc rez,diode,nu are nici-o cupla ca sa introduc accidental altceva, sa fie procesorul defect? ce parere aveti ?Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• enafelice

1

• iuliantv

1

• dan cod

1

• cristi10

1

Top autori în acest subiect

Westwood 14C01.Am inlocuit proc.ST92195/MRP cu unul recuperat,am imagine dar apare litera M pe ecran semn ca ar fi in service.Din bord face toate comenzile.Nu am telecomanda lui dar dupa cum afiseaza parca ar fi tv Cartel,shov si ar functiona cu telec N18-dar la acesta nu functioneaza.Am inscris mai multe memorii pentru proc cu terminatia MRP si se comporta la fel.Am verificat pe linga proc rez,diode,nu are nici-o cupla ca sa introduc accidental altceva, sa fie procesorul defect? ce parere aveti ?Multumesc.

este identic dar nu este la fel difera si culorile meniului? in general bara de volum e cu alb,? si scrisul meniului,daca ave-ti mfy incercati urmatoarele, la mine au mers,SHOW DIUNAMAI KEYMAT AMSTRAD (Telecomanda VEK-06 1.COD MFY1460 originala TC 39 -->MFY 1949 /originala ASR 100 lll G-->MFY 1587)MENU IDENTIC N18 DAR CU SCRIS ALB mfy1789)
Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
Vizitator Bogdan Bratulescu

Salut. Am o mare problema cu un tv Westwood 14C01. Am intrat in meniul service cumva (nu stiu cum) si am incercat sa modific codurile pentru telecomanda astfel:

In meniul SERVICE 2, parametrul CUSL am schimbat din 002 in 028, parametrul CUSH schimbat din 253 in 227.

Acum, cu telecomanda care am reusit sa intru in meniul service nu mai vrea sa functioneze nimic.

Am facut aceasta operatiune pentru ca nu am reusit sa gasesc nici o telecomanda universala pentru el si m-am gandit ca schimband codurile reusesc sa gasesc ceva compatibil.

Telecomanda care mergea era luata imprumut de la cineva cu acelasi TV.

O alta problema este ca din butoanele fizice, comenzile le ia eronat. Din volum se schimba canalele, din canale se modifica volumul, iar cateodata merg cum trebuie.

Ceva idei? Mentionez ca habar nu am electronica iar TV este dintr-un salon de spital cu telecomanda pierduta.

Link spre comentariu

E munca multa pentru ca imbatranesti langa el si tot nu gasesti codurile. Te sfatuiesc sa iti iei o telecomanda programabila gen Clurc sau MFY care salvezi semnalul de la telecomanda originala si meniul service in calculator si il poti folosi in situatii accidentale, acestea ramanand si in telecomanda programabila si in calculator stocate. Semanalele sunt stocate in simple fisiere text apoi convertite in semnale ir.

Editat de cristi10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări