nutzu11v Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 vreau sa aflu codul la casetofoanele auto prin citirea eeprom dar nu stiu cum,este ceva program care genereaza acest cod sau cum se face citind eeprom-ul?daca sunteti amabili sa ma ajutati,eu ma ocup cu depanarea laptop-urilor dar as dori sa stiu si cum se face si cu radio casetofoanele auto la partea de cerere a codului prin citirea memoriei.va multumesc Link spre comentariu
Vizitator detoate222 Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Pai ca sa primesti un sfat cat de cat util ar trebui sa incepi cu inceputul:Ce fel de casetofon , marca , modelul , eventual serial number.De acolo mai vedem.oricum exista deja un topic pentru asa ceva , dar avand in vedere ca e vorba de un sfat pentru incepatori , ma rog.... Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Casetofoane auto sunt mii de modele si unele se decodeaza mai usor altele mai greu.Ca sa poti face cam toate modeleke iti trebuie cateva mii de euro. Link spre comentariu
Vizitator poro Postat Ianuarie 16, 2018 Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Buna.Am si eu radio navigatorul BLAUPUNKT- WERNE GMBH7 612 001 377BNO 881 RADIO NAVIGATION1 JO 035 191 AVWZ1Z2B6162953 si as dori codul ca nu l-am primit si nu il gasesc nicaieri.Multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 16, 2018 Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Fără scule nu ai cum,am mai spus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum