Vizitator transporter_ovy Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Salutare nu stiu daca am postat unde trebuie daca nu rog sa se mute unde trebuie Ma intreb de unde as putea cumpara asa ceva in romania sau daca se poate construi si cam cat ar costa?Multumesc Link spre comentariu
cianyika Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Din cate imi dau seama este o placa de monitor plus un invertor pentru un neon. Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Numai pe ebay am gasit. E posibil sa gasesti si in romania dar tot la pretul de ebay + 70-100% comision..... Link spre comentariu
Vizitator transporter_ovy Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Pe ebay am gasit si eu dar inafara Europei si daca vine dinafara costa mult vama si nu se merita. Link spre comentariu
Vizitator frraducioiu Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Salut, e de la un lcd Aplus 177 de 17 inch wide? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum