catalin004 Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 doresc un link catre nistre drivere pentru lg 8120....vreau sa descarc de pe el niste filmari...am instalat pc-suite dar nu imi vede telefonulmultumesc Link spre comentariu
Vizitator detoate222 Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Am pus driverele aici , poate mai are si altcineva nevoie de ele. Link spre comentariu
catalin004 Postat Noiembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 multumesc colegustima Link spre comentariu
Vizitator detoate222 Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Nici o problema , s-a nimerit sa-l am in calculator .Am avut nevoie acum vreo saptamana sa resoftez un LG acelasi model Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Nici o problema , s-a nimerit sa-l am in calculator .Am avut nevoie acum vreo saptamana sa resoftez un LG acelasi model Salut cu ce ai resoftat acest telefon? Link spre comentariu
catalin004 Postat Noiembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 eu nu am vrut sa-l resoftez, cu toate ca as vrea....insa am win7.....si tot nu mi-a gasit driverele....bag cablul si nimc.....cauta si degeaba.... Link spre comentariu
Vizitator detoate222 Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Cu win7 n-am incercat dar sub XP atunci cand vede device-ul si cere driver-ul se selecteaza "install from a list of specific locations" si apoi in pagina urmatoare se debifeaza "search removable media" si se bifeaza "include this location" iar acolo cu browse se selecteaza folder-ul unde a fost dezarhivat driver-ul.Nu stiu daca arhiva cuprinde si drivere de win7.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 eu nu am vrut sa-l resoftez, cu toate ca as vrea....insa am win7.....si tot nu mi-a gasit driverele....bag cablul si nimc.....cauta si degeaba.... Asta inseamna ori driverele sunt pentru win. XP! ori ai o problema de conectica intre tel si mufa de date...posibil contacte oxidate Link spre comentariu
Vizitator detoate222 Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Nici o problema , s-a nimerit sa-l am in calculator .Am avut nevoie acum vreo saptamana sa resoftez un LG acelasi model Salut cu ce ai resoftat acest telefon? Cu LG flashing tool 1.2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum