Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator AS2020

incepatorul_br

Postări Recomandate

Am banuit ca deja ai verificat toti tranzistorii, sau macar toate tensiunile din schema. Nu trebuia sa inlocuiesti finali si prefinali, decat in cazul in care era nevoie ( cei vechi fiind arsi ). Tranzistorii originali sunt f buni. Atentie cu primul tranzistor din intrare, BC173C. Este sortat cu zgomot redus, daca pui altceva te trezesti cu fas de toata frumusetea. Electroliticul de filtraj sursa la ce valoare l-ai pus? Cand spuneam de pot-ul de joase cu care faci proba ca trebuie sa fie liniar, ma refeream la caracteristica lui, nu la tip - rectiliniu cel original (caracter liniar, nu logaritmic). Asadar, daca faci proba cu alt pot, sa fie stereo B100K. B-liniar.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• incepatorul_br

13

• clauelf

6

• zal

5

• capabilu

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 1 an mai târziu...
Vizitator windows

Eu ma gandesc sa renunt la corectorul de ton,  pentru micsorarea "fasaitului" si sa pun separat un corecton de ton de calitate (evident, in alta cutie - oricum racirea finalilor nu e dintre cele mai reusite). Chiar e o schema postata mai sus si as zice ca daca scot rezistenta R113 si mut semnalul de la C113 la C106 ar trebui sa mearga. Ce ziceti ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări