clauelf Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Am banuit ca deja ai verificat toti tranzistorii, sau macar toate tensiunile din schema. Nu trebuia sa inlocuiesti finali si prefinali, decat in cazul in care era nevoie ( cei vechi fiind arsi ). Tranzistorii originali sunt f buni. Atentie cu primul tranzistor din intrare, BC173C. Este sortat cu zgomot redus, daca pui altceva te trezesti cu fas de toata frumusetea. Electroliticul de filtraj sursa la ce valoare l-ai pus? Cand spuneam de pot-ul de joase cu care faci proba ca trebuie sa fie liniar, ma refeream la caracteristica lui, nu la tip - rectiliniu cel original (caracter liniar, nu logaritmic). Asadar, daca faci proba cu alt pot, sa fie stereo B100K. B-liniar. Link spre comentariu
goguboeru Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 Stiu ca e vechi topicul dar pt cei ce cauta info despre AS 2020 -2010 poate folosi Link spre comentariu
Vizitator windows Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Eu ma gandesc sa renunt la corectorul de ton, pentru micsorarea "fasaitului" si sa pun separat un corecton de ton de calitate (evident, in alta cutie - oricum racirea finalilor nu e dintre cele mai reusite). Chiar e o schema postata mai sus si as zice ca daca scot rezistenta R113 si mut semnalul de la C113 la C106 ar trebui sa mearga. Ce ziceti ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum