Vizitator renata Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Buna ziua,Am de realizat un turometru auto cu careacteriticile Detalii turometru auto-turometrul trebuie sa masoare turatia unui autoturism cu 4 cilindri.Afisarea turatiei se va face cu ajutorul uni display cu 4 cifre dintre care cifrele corespunzatoare unitatilor si zecilor vor afisa in permanenta zero.Modificarea turatiei afisate se va face cu o frecventa de 2Hz.Schema bloc sa cuprinda:CI(circuit de intrare)-cu rol de protectie,de eliminare a parazitilor si de conversie a semnalului de intrare in semnal TTL(sau CMOS)-NUMARATORUL DECADIC(NUM) care numara in intervalul de masura tM impulsurile ce provin de la ruptor si formate de circuitul de intrare.-registrul de memorare(RM) ce memoreaza continutul numaratorului la sfarsitul intervalului de masura-oscilatorul -care furnizeaza impusuri conform unei figuri-DCD si afisajul care asigura afisarea turatieiAm rugamintea daca poate cineva sa-mi realizeze acest montaj ,desenele si 2-3 pagini documentatie.multumescDaca se poate pot trimite pe o adresa de mail documentatia necesara cid2pro2.pdf Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Pai asta ar merge la sectiunea Servicii/ Electro-Job pentru ca este o oferta de lucrare. Link spre comentariu
Vizitator renata Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Pai asta ar merge la sectiunea Servicii/ Electro-Job pentru ca este o oferta de lucrare. scuze nu m-am uitat cu atentie Link spre comentariu
Vizitator renata Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Pai asta ar merge la sectiunea Servicii/ Electro-Job pentru ca este o oferta de lucrare. scuze nu m-am uitat cu atentie este un alt site? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 E o alta sectiune a forumului, posteaza aici - viewforum.php?f=33 Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Hm, un student sarguicios? Link spre comentariu
binox Postat Decembrie 1, 2013 Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Daca asta-i o tema actuala..... vai de invatamantul romanesc...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum