Vizitator gabytro Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Salut, Am un sistem home cinema Onkyo HT S3200 si as fi vrut sa i aduc o imbunatatire.. ma gandeam la doua variante si vroiam sa va rog sa mi recomandati ceva. Una ar fi sa schimb boxele fata cu o pereche asa: http://www.avstore.ro/boxe/magnat-monitor-supreme-800/ iar a doua ar fi sa schimb toate boxele cu acestea: http://www.avstore.ro/pachete-promo/tag ... v-506-v-2/ Ce ar trebui sa aleg? Multumesc frumos! Link spre comentariu
alexutu Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 mai bine cauti ceva bose sh....parerea mea. Link spre comentariu
xragon Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 prima varianta ar fi una buna , si a doua ar fi buna , dar din cate am cicit trebuie sa ii cumperi si amplificator nu ? Link spre comentariu
Vizitator gabytro Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 nu! am amplificator: onkyo ht r370 Link spre comentariu
Bitza85 Postat Decembrie 1, 2013 Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Salut domnilor si La multi ani!Sper ca initiatorul topicului sa nu se supere,cu intentia de nu a deschid alt topic cu aceelasi subiect,va cer sfaturile aici.Doresc sa achizitionez o pereche de boxe Jbl ti 5000 in stare perfecta ,rog pe cine detine sau cine stie cate ceva despre ele sa imi dea ceva sfaturi ..la ce trebuie sa fiu atent cand le cumpar , care sunt plusurile si minusurile ...sa zic asa.Pretul lor este de 800 de euro negociabil, si apropo care ar fi pretul lor de piata real.Mersi mult Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 1, 2013 Partajează Postat Decembrie 1, 2013 MM Supreme 800 sunt excelente, isi merita pe deplin banii! Configuratie D`Appolito, difuzoare cu ferofluid, filtre sanatoase, executie impecabila estetic. Link spre comentariu
Vizitator gabytro Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Intre timp le am si cumparat. Sunt f multumit. ..mai ales ca pretul a fost unul bun zic eu..838ron Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum