Yo4You Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 :prayer: Va rog frumos cei care avetzi schema sa o postati pe forum,eu din 2 reviste numai am nici una si schema numai e nicaieri :prayer: CONEXx Club numarul 5 din 2004Am construit programatorul de acolo si functioneaza super deaia ma gandeam ca ar fi o idee buna cei care mai poseda schema si cablajul sa il posteze :weedman: :drinkers: [/img]LOLex astia au cenzurat cuvantul si l-am scris cu doi "X" :rock: Link spre comentariu
Yo4You Postat Octombrie 3, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2006 OAMENI BUNI CARE AVETZI SCHEMA POSTATIO VA ROG FRUMOS!!!Vetzi fi de un mare ajutor ptr multi dintre noi :supz: :supz: Link spre comentariu
Craciun Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 (editat) Salut! Vezi la "sticky" postul lui @aionescu. Sau http://danolteanu.webs.com Eu am postat-o pe cea uploadata pe ftp de @aionescu dar uitate in posturile lui si vezi daca e din nr. revistei de care zici. Daniel Editat Martie 4, 2018 de craciun Link spre comentariu
Yo4You Postat Octombrie 11, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2006 Salut! Vezi la "sticky" postul lui @aionescu. Sau http://www.geocities.com/danolteanu/ Eu am postat-o pe cea uploadata pe ftp de @aionescu dar uitate in posturile lui si vezi daca e din nr. revistei de care zici. DanielNu este schema pe forum deaia zzic cine are numarul 5din 2004 sa scaneze si sa puna cele 3 pagini de acoloApropos de ce ma rog asha de mult: se pot programa si memorii 24CXXsi pic 12C50X PIC16F8XX, PIC 16F8XX , PIC 16FXX si cu mici adaptari se pot programa si 93CXX deci e un multi programator si e f simplu.Am zis ca cineva mai poate sa aibe revista si sa posteze schemele sau daca nu o voi cumpara la comanda revista vreo 3 bucatzi ca merita. Link spre comentariu
Yo4You Postat Octombrie 17, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2006 Atasez din ce am gasit pe net :drinkers: am progarmatorul acasa gata facut dar ma doare capul sa desenez schema pe comp :rock: Doresc sa ataseze schema cine are revista, il rog pe domnul VSurducan e publicist in aceasta revista s-ar putea sa aiba revista cu pricina si sa ataseze si noua schemaDin ceea ce am facut rost este numa cablajul :smt005 Link spre comentariu
Yo4You Postat Octombrie 17, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2006 Cred ca am sa scot la imprimanta cablajul si am sa desenez cu pix rosu ce componente vin amplasate si valorile :weedman: Link spre comentariu
Yo4You Postat Octombrie 18, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2006 postul meu cred ca va deveni stiky mi-am facut rost de revista si scanez si o sa o atasez tzinetzi aproape :finga: Link spre comentariu
one Postat Octombrie 18, 2006 Partajează Postat Octombrie 18, 2006 O simpla cautare pe google cu "jdm programmer" este mai simpla decat orice sticky. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum