Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AJutor jdm din ConeXx club

Yo4You

Postări Recomandate

:prayer: Va rog frumos cei care avetzi schema sa o postati pe forum,eu din 2 reviste numai am nici una si schema numai e nicaieri :prayer: CONEXx Club numarul 5 din 2004Am construit programatorul de acolo si functioneaza super deaia ma gandeam ca ar fi o idee buna cei care mai poseda schema si cablajul sa il posteze :weedman: :drinkers: [/img]LOLex astia au cenzurat cuvantul si l-am scris cu doi "X" :rock:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Yo4You

6

• Craciun

1

• one

1

Top autori în acest subiect

Salut! Vezi la "sticky" postul lui @aionescu. Sau http://www.geocities.com/danolteanu/ Eu am postat-o pe cea uploadata pe ftp de @aionescu dar uitate in posturile lui si vezi daca e din nr. revistei de care zici. Daniel

Nu este schema pe forum deaia zzic cine are numarul 5din 2004 sa scaneze si sa puna cele 3 pagini de acoloApropos de ce ma rog asha de mult: se pot programa si memorii 24CXXsi pic 12C50X PIC16F8XX, PIC 16F8XX , PIC 16FXX si cu mici adaptari se pot programa si 93CXX deci e un multi programator si e f simplu.Am zis ca cineva mai poate sa aibe revista si sa posteze schemele sau daca nu o voi cumpara la comanda revista vreo 3 bucatzi ca merita.
Link spre comentariu

Atasez din ce am gasit pe net :drinkers: am progarmatorul acasa gata facut dar ma doare capul sa desenez schema pe comp :rock: Doresc sa ataseze schema cine are revista, il rog pe domnul VSurducan e publicist in aceasta revista s-ar putea sa aiba revista cu pricina si sa ataseze si noua schemaDin ceea ce am facut rost este numa cablajul :smt005

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări