Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

resetare procesor at91

maruboc

Postări Recomandate

dispun de un mtbox pentru nokia ce serveste pentru decodarea si resoftarea telefoanelor mobile si de curand am o problema HW cu el..si nu am idee despre asa cv asa ca va intreb cum as putea reseta procesorul si daca se sterge cv din el pun si o poza cu aparatul..

post-59070-139829716279_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maruboc

3

• siti

1

• bratueduard

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Felicitari pentru "scula"....Procesorul se reseteaza prin simpla intrerupere a alimentarii. (nu se sterge nimic din procesor deoarece nu are "ce" )Problema ta este in "alta" parte.Doar ca nu stii ce vrei sa intrebi.

Link spre comentariu

probabil ca ai dreptate ...deci problema e ca dupa un "update" aparatul nu mai de recunoscut de pc si ma intrebam daca s-a blocat cv prin softul lui pe acolo si daca se reseteaza ca am vazut ca procesorul are pin de reset si poate isi revine ..am citit undeva ca tr sa lasi pinul de reset in aer sau cv de genul.am facut un programator jtag dar imi este putin frica sa "umblu" prin el..as vrea sa salvez programul din el in caz ca fac vre-o prostie sa pot programa alt procesor..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări