Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dump REK

danyby

Postări Recomandate

Telecomanda este o clona perfecta dupa originala adica NP51

Ok,am inteles ! Atunci eu a-si zice sa desfaceti putin telecomanda si sa verificati daca nu cumva are vreun buton ascuns.

Pentru ca eu stiu ca unele telecomenzi dastea...au acel buton pentru menu service ascuns .

O zi minunata va doresc !!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Sanatate permanenta ! N18 are buton ascuns , parca. Daca (virgula) clona e sigur obtinuta dupa NP51 , incearca de mai multe ori. Tin minte ca abia a cincea oara am reusit mai demult cu TC originala.

Link spre comentariu

Nu cumva trebuie sa apas pe vreun buton inainte de a intra in meniu cu 6483? intreb si eu ca pana acum nu m-am lovit de aceasta problela la acest tv. :scarpin

Link spre comentariu

Sanatate permanenta ! N18 are buton ascuns .

Da,asa este,chiar pot spune ca aveti fff mare dreptate !!!

telecomanda-n18__09212.jpg

Iar butonul ascuns se afla in partea stanga langa butonul cancel.

O zi minunata va doresc tuturor !!!
Link spre comentariu

Da,asa este,chiar pot spune ca aveti fff mare dreptate !!!

telecomanda-n18__09212.jpg

Iar butonul ascuns se afla in partea stanga langa butonul cancel.

O zi minunata va doresc tuturor !!!

si daca ar fi sa cumpar aceasta telecomanda am sa pot intra cu ea in menu service?si cum prin desfacerea ei cumva?

Link spre comentariu

Nu cumva trebuie sa apas pe vreun buton inainte de a intra in meniu cu 6483? intreb si eu ca pana acum nu m-am lovit de aceasta problela la acest tv. :scarpin

Trebuie apasate foarte repede , incearca de mai multe ori.

Link spre comentariu

Eu unul a-si totusi sa incercati cu acest dump...ca poate,poate nu mai este nevoie de menu service.

Dar sa il incercati acest dump pe o alta memorie noua,nu tot pe memoria din tv-u.

Aaaa,si nu in ultimul rand s-ar putea sa mearga sa si intrati in menu service cu acest dump.

Galactic 21G180N Bun verificat.rar

Link spre comentariu

Trebuie apasate foarte repede , incearca de mai multe ori.

Nu reusesc cat de dibaci as fi.

Eu unul a-si totusi sa incercati cu acest dump...ca poate,poate nu mai este nevoie de menu service.

Dar sa il incercati acest dump pe o alta memorie noua,nu tot pe memoria din tv-u.

Aaaa,si nu in ultimul rand s-ar putea sa mearga sa si intrati in menu service cu acest dump.

problema este ca nu mai am memori noi de scris.

de obicei foarte rar am nevoie de dumpuri si de rescris memori,

in general de scheme am nevoie.

Link spre comentariu

Atunci mai incercati inca o mica varianta : Dati volumul la minim,iar apoi apasati pe, MENU - 6483

Daca tot nu vrea nici asa,atunci puteti incercati sa rescrieti dumpul si pe memoria din tv-u.

Dar mai intai de toate sa salvati continutul care este acum in memoria . :reytre

Astept vesti bune de la dvs !!!

Link spre comentariu

Iesirea din menu service se face cu butonul power din telecomanda .

Dar totusi nu ne spuneti si noua cum ati reusit ??? :57

Link spre comentariu

Cum ati spus dstra,volumul la minim,menu si codul acestuia 6483,Va multumesc foarte mult si multa sanatate va doresc. :aplauze

Ok,atunci sa-l stapanesti sanatos tv-ul !!! :101

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări