Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Team Memory 8012 schema

Vizitator match

Postări Recomandate

Caut schema CB-ului de mai sus.De curand, de cand s-a lasat mai frig si stau prin casa, m-a prins febra surubararii.In poza cu rosu sunt doua rezistente si cu albastru e un tranzistor care se incalzesc destul de mult. Statia lucreaza dar nu cred ca e bine cu consumul la receptie.Multumesc mult.

post-32937-139829716245_thumb.jpg

post-32937-13982971625_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dragostalpau

3

• Rx-Tx

1

• popa ionut

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Caut schema CB-ului de mai sus.De curand, de cand s-a lasat mai frig si stau prin casa, m-a prins febra surubararii.

Daca te mananca sa mesteresti, fa-o macar pe un echipament care e deja defect si daca ai bafta poate il repari. Din cunostintele pe care le ai, putine sanse. :bataie Asa dupa mintea ta de mare mester, de ce crezi ca acele rezistente sunt mai mari fizic ? In niciun caz pt a ocupa spatiu.
Link spre comentariu
Vizitator match

Multumesc de intentie, dar nu asta e schema pe care o caut.Ce ati gasit este Team Euro 8012, dar eu caut Team Memory 8012.Team Memory 8012 nu se alimenteaza la 220vca, nu are s-meter, nu are tr1, etc.Rog cunoscatorii sa ma indrume, eventual o cumpar sau ma rog de sanatatea lor.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări