Vizitator match Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Caut schema CB-ului de mai sus.De curand, de cand s-a lasat mai frig si stau prin casa, m-a prins febra surubararii.In poza cu rosu sunt doua rezistente si cu albastru e un tranzistor care se incalzesc destul de mult. Statia lucreaza dar nu cred ca e bine cu consumul la receptie.Multumesc mult. Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Lasati statia asa cum este nu are nici un defect!E normal ce se incalzeste acolo.O statie frumos lucrata Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Caut schema CB-ului de mai sus.De curand, de cand s-a lasat mai frig si stau prin casa, m-a prins febra surubararii.Daca te mananca sa mesteresti, fa-o macar pe un echipament care e deja defect si daca ai bafta poate il repari. Din cunostintele pe care le ai, putine sanse. Asa dupa mintea ta de mare mester, de ce crezi ca acele rezistente sunt mai mari fizic ? In niciun caz pt a ocupa spatiu. Link spre comentariu
Vizitator match Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Am intrebat daca aveti schema nu am cerut calificative. Link spre comentariu
dragostalpau Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Schema Team Memory 8012 Link spre comentariu
Vizitator match Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Multumesc de intentie, dar nu asta e schema pe care o caut.Ce ati gasit este Team Euro 8012, dar eu caut Team Memory 8012.Team Memory 8012 nu se alimenteaza la 220vca, nu are s-meter, nu are tr1, etc.Rog cunoscatorii sa ma indrume, eventual o cumpar sau ma rog de sanatatea lor. Link spre comentariu
dragostalpau Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 si nu seamana deloc ? adica una sa fie versiunea stationara si una mobila ? Link spre comentariu
Vizitator match Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 La prima vedere nu seamana.Mai aprofundez. Link spre comentariu
Vizitator match Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Schema de mai sus provine de la Team Euro 6000. http://www.cbradio.nl/team/Service_Manu ... 12_ENG.pdf Nu inteleg de ce i-au zis pe schema Team Euro 8012. Link spre comentariu
Vizitator match Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Am gasit schema. Nu stiu daca e bine sa o postez, sa nu se considere "reclama". Link spre comentariu
dragostalpau Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Am gasit schema. Nu stiu daca e bine sa o postez, sa nu se considere "reclama".reclama la ce ? Link spre comentariu
Vizitator match Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 http://forum.cb-centrum.pl/team/cb-team ... 49#msg3948 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum