Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Semnal prea slab la TV OUT?

Vizitator danielflorea1985

Postări Recomandate

Sper sa postez unde trebuie....Am si eu o placa video Ati 9550 cu tv out iar pana la TV e o distanta de aproximativ 15-20m...sprblema e k se vede foarte prost, se vede cu dungi, culorile sunt f puternice iar contrastul si stralucirea sunt slabe.....ce asi putea face? ma gandeam la un soi de amplificator daca este posibil asa ceva pt semnal Svideo. sau poate e ceva mai simplu si nu imi dau semaps: am incercat cu mai multe cabluri (2X rca cumparat de audio, 2 mufe rca cu cablu de 75 OHM de antena tv) si la 2 tv separate....Astept idei macar. Multumesc mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hugo

3

• Tavi

2

• Blind

1

Top autori în acest subiect

sincer nu cred ca vei obtine ceea ce iti doresti, adica o imagine ca si cand te-ai uita la dvd , decat daca o sa ai fire scurte ( 2-3m ) acele dungi apar nu neaparat din cauza ca e semnalul prea slab ci datorita faptului ca firele sunt foarte lungi si apar oscilatii parazite

Link spre comentariu

Nu e din setari. Semnalul e pe pal B. Am sa incerc sa imi fac eu o mufa k sa nu mai folosesc mufa care mio dat-o o dat cu placa video si sa merg cu 2 fire ecranate separat pt intrare s-video. sa vad ce iese.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări