Vizitator danielflorea1985 Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Sper sa postez unde trebuie....Am si eu o placa video Ati 9550 cu tv out iar pana la TV e o distanta de aproximativ 15-20m...sprblema e k se vede foarte prost, se vede cu dungi, culorile sunt f puternice iar contrastul si stralucirea sunt slabe.....ce asi putea face? ma gandeam la un soi de amplificator daca este posibil asa ceva pt semnal Svideo. sau poate e ceva mai simplu si nu imi dau semaps: am incercat cu mai multe cabluri (2X rca cumparat de audio, 2 mufe rca cu cablu de 75 OHM de antena tv) si la 2 tv separate....Astept idei macar. Multumesc mult Link spre comentariu
hugo Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Scoate cablul tv(antena) din TV si s-ar putea sa scapi de dungi. Contrastul si culorile ajusteaza-le din soft. Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 nici o sansa la acea lungime de cablu sa scapi total de dungi Link spre comentariu
Vizitator danielflorea1985 Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Nici cu un amplificator de semnal? daca poate fi folosit asa ceve pt un semnal de acest tip... Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 sincer nu cred ca vei obtine ceea ce iti doresti, adica o imagine ca si cand te-ai uita la dvd , decat daca o sa ai fire scurte ( 2-3m ) acele dungi apar nu neaparat din cauza ca e semnalul prea slab ci datorita faptului ca firele sunt foarte lungi si apar oscilatii parazite Link spre comentariu
hugo Postat Septembrie 23, 2006 Partajează Postat Septembrie 23, 2006 Pe composite la un cablu ordinar de 10 metri nu am probleme cu imaginea. :finga: Doar sa scot cablul de la "antena" din TV. Daca-l las am dungi si la un cablu de jumatate de metru cu mufe aurite. Link spre comentariu
hugo Postat Septembrie 23, 2006 Partajează Postat Septembrie 23, 2006 Insa semnal ca la un DVD(sau chiar Video) nu o sa ai cat de scurt, aurit si ofc o fi cablul. :goodman: Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 23, 2006 Partajează Postat Septembrie 23, 2006 Ai incercat sa umblii la setari putin? sa le treci pe ntsc/pal din calculator? Plus iesirea sa o setezi pe s-video? Link spre comentariu
Vizitator danielflorea1985 Postat Septembrie 24, 2006 Partajează Postat Septembrie 24, 2006 Nu e din setari. Semnalul e pe pal B. Am sa incerc sa imi fac eu o mufa k sa nu mai folosesc mufa care mio dat-o o dat cu placa video si sa merg cu 2 fire ecranate separat pt intrare s-video. sa vad ce iese. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum