Vizitator exxocet Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Salutare,Vreau sa construiesc un avertizor de lumini aprinse pentru masina, chestie simpla, problema e ca sa dori sa emita sunetul unui sonar de submarin. U-boot_urile WW2 sunt una dintre pasiunile mele de multi ani, am si avut ocazia sa vizitez un astfel de submarin, asadar nu este un capriciu, este ceva ce mi-ar facea placere sa aud in masina, desi nu sunt sub apa (Doamne fereste). Sunete originale de sonar/asdic am o groaza, numai ca sunt in calculator, aveti cunostinta de vreun IC care "da pinguri" audio in mod nativ, sau vreo alta modalitate de a inregistra si emite printr-un soundboard ori ceva de genul asta? Va multumesc. Link spre comentariu
leo 17 Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 se poate incerca ceva cu pic ... Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 http://www.alwayshobbies.com/model-boat ... -generator Link spre comentariu
Vizitator exxocet Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 se poate incerca ceva cu pic ...Intr-adevar, imi puteti recomanda un PIC anume? Desi le inteleg principiul, nu am mai ucrat cu PIC pana acum si nu stiu care sunt uzuale pe la noi.http://www.alwayshobbies.com/model-boats/sound-generators/sub-sonar-ping-sound-generatorMultumesc pt link, insa nu sunt dispus sa dau 200 lei pentru un montaj care nici nu stiu cum suna in realitate. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Eu nu am pus link-ul ca sa cumperi de acolo, trebuie sa fii nebun sa dai atata pe o sonerie, doar voiam sa vezi ca trebuie ceva tehnologie ca sa generezi acel ,,ping,,. Si mie-mi place sunetul de sonar Link spre comentariu
Vizitator exxocet Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Cred ca cel mai simplu este sa iau un SD card player de 2 bani, il amplific putin si asta e. Link spre comentariu
Ticu Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Un circuit pentru inregistrare-redare digitala (maxim 10 secunde) este IDS1100. http://www.jameco.com/Jameco/Products/ProdDS/141671.pdf La pag. 2-33 este schema montajului in care se utilizeaza circuitul si descrierea functionarii. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 E o varianta si cu recorderul ala vocal dar s-ar putea ca pretul lui sa nu fie convenabil, alta varianta simpla e o jucarie care contine acel recorder vocal gata construit.Vazusem prin magazine un papagal care inregistra mesaje scurte si le repeta.Probabil bazat pe acest montaj. Link spre comentariu
Ticu Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Si eu am avut o alarma cu PIR si mesaj inregistrat dupa dorinta; din pacate cumparata inainte de 2000. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum