JUALE Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Ma puteti ajuta va rog cu un dump pentru acest sasiu?Nu pot acesa in meniu pagina cu memorare sau schimbare banda .. cand intru la pagina respectiva apare scris cu rosu INEXISTENT ..Am scris memoria cu unele dump-uri e pe net .. dar cu cele care pot sa accesez functia cautare nu am suntet in nici o norma ... cu cele care am sunet pe BG nu pot acesa in meniu functia cautare... problema este ca nu am nici telecomanda!!Am pus si o memorie goala .. Pot accesa meniul dar in orice norma de sunet schimb am doar fasait in difuzor !! Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Ma puteti ajuta va rog cu un dump pentru acest sasiu?Nu pot acesa in meniu pagina cu memorare sau schimbare banda .. cand intru la pagina respectiva apare scris cu rosu INEXISTENT ..Am scris memoria cu unele dump-uri e pe net .. dar cu cele care pot sa accesez functia cautare nu am suntet in nici o norma ... cu cele care am sunet pe BG nu pot acesa in meniu functia cautare... problema este ca nu am nici telecomanda!!Am pus si o memorie goala .. Pot accesa meniul dar in orice norma de sunet schimb am doar fasait in difuzor !!dv trebuie s-a v -a lua-ti neaparat telecomanda,nu de alta dar trebuiesc activate normele din menu service,si fara ea nu se poate,totusi pute-ti incerca de aici, poate ave-ti noroc http://dump.elektroda.pl/main.php?d_start=0 Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Incercato cu acesta este ok testat! Link spre comentariu
JUALE Postat Noiembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 am scris cu acest dump .. am acces la functia cautare dar nu am sunet in norma B/G ... CU ALT DUMP am sunet in B/G dar nu am acces la functia cautare Problema este ca nu am telecomanda !! Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Incearca si cu asta. Link spre comentariu
JUALE Postat Noiembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Cu dump de la domnul Dan .. pot accesa meniul dar nu am sunet ..postez dumpul cu care am sunet dar nu pot accesa meniul Modelul tv este Samsung CZ-21F32T Link spre comentariu
JUALE Postat Noiembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Dupa multe cautari si zeci de dumpuri am reusit sa gasesc unul OK !!Acum am sunet in B/G si pot accesa din meniu si functia cautare O sa postez dump-ul poate mai are cineva nevoie de el Link spre comentariu
alex_serv57 Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Va rog repuneti dumpul in atasament . am si eu nevoie de unul . A81DC merge inlocuit cu 24c08 in final ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 Aveti un dump de la mine pentru acest chassis KS1A. . SAMSUNG KS1A uPTDA9351PS-N2-3I1003 24C08.rar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum