Vizitator Lucian M Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Va salut! Colegii, am si eu o durere. Mare. Mi-a verificat un electronist placa de comanda de la ProthermRay 12 kw (varianta veche, cu termo-manometru http://www.tntmag.ro/Casa-si-gradina/In ... 08942.aspx si http://www.tntmag.ro/imaginiProduse/2/185/44563.jpg ) si mi-a descoperit niste diode prajite. Placa a mai fost reparata (a pocnit un termistor si a distrus cablajele pe pe spate, care au fost refacute, insa o sa le finisez eu mai bine), dar omul a scos centrala din uz si mi-a dat-o mie. Am releele oxidate (le voi schimba cu Omrom de 48v DC 16A 250v), termistor (sau cum s-o chema) e luat, pozitia VE1 (sau YE1)- codul piesei este 14N431k 117+. Nu stiu ce valori au acele diode, de asta apelez la voi sa ma ajutati cu o schema a placii de comanda, pentru a putea inlocui piesele defecte. Ma pricep la lipituri, nu e problema. Totul e ok in rest la centrala, insa nu o pot folosi cum trebuie, ca placa nu da comenzile care trebuie. Orice ajutor este binevenit! Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Cred ca este varistor nu termistor acolo.cat despre piesele arse sunt rezistente nu diode si din pacate arse nu se mai vad inelele colorate.Greu de spus ce valori au. Link spre comentariu
Vizitator Lucian M Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Da, varistor era. Ma pricep beton de tot la electronica, se vede .Faza e ca nu am schema, de aceea am apelat si aici. Daca as sti ce valori mi-ar trebui, in cateva minute repar placa. Link spre comentariu
Vizitator Lucian M Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Daca are cineva schema si doreste vreo suma de bani pe ea, discutam pe pm. Link spre comentariu
Vizitator Lucian M Postat Decembrie 1, 2013 Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Mda, momentan nimic. E atat de secreta acea schema? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum